Of’ta Karla Mücadele Devam Ediyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu kar temizliği çalışmalarına zaman kaybetmeden başladıklarını, ana arterler başta olmak üzere Of’ta ulaşımı olumsuz etkileyen kapalı yolun kalmayacağını belitti.

Of’ta Karla Mücadele Devam Ediyor

Önceki gece başlayan kar yağılının ardından Of Belediyesi tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları sürüyor.

 

Önceliği ana ulaşım arterlerine verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bugün Of’un ilk karını hep beraberce karşıladık. Toprak kara kavuştu. Tüm arkadaşlarımız karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Şu anda vardiyalı şekilde tüm ekipmanlarımızla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA KARŞI TEDBİRLİ OLALIM

Başkan Sarıalioğlu ayrıca vatandaşlarımızın zorda kalmadıkça ulaşım araçlarının tercih edilmesini önererek, kişisel araçları ile yolculuk yapacakların gerekli tedbirleri alarak yola çıkmalarını, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

 

Karla mücadelede özverili bir çalışma sergileyen ekiplere de teşekkür eden Sarıalioğlu, "Bütün ekiplerimiz Karla Mücadele'de örnek olacak bir azim gösteriyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında da aynı sabır, kararlılık ve azimle devam edeceklerine olan inancım bizlere güven ve daha fazla çalışma heyecanı veriyor. Bu süreçte meteoroloji verilerine göre bölgemizde yoğun kar yağışı beklenmektedir. Bu zor şartlara rağmen ekiplerimiz elindeki bütün imkanlarla değerli hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalışmaktadır. Bütün hemşehrilerime bizlere gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24