Of’ta gençlik yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve “Gençlik Haftası” kutlamaları kapsamında Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ’Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi.

Of’ta gençlik yürüyüşü yapıldı

Of’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve “Gençlik Haftası” kutlamaları kapsamında ’Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi. Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertip edilen yürüyüş, eski otogardan başlayıp Atatürk Bulvarından devam edip Of kaymakamlığı önünde son buldu.

HMB Ulusoy MTA Lisesi bando takımının öncülüğündeki yürüyüşe; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, İlçe jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçmen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Çakır, Of Mal Müdürü Aziz Çakır, Gençlik Merkezi Müdürü Murat Harbutoğlu Of YURTKUR Müdürü Ali Tarakçı, okul müdürleri, öğretmenler, gençlik liderleri ve Of İlçe merkezindeki lise öğrencileri katıldı.
 

Of Kaymakamlığı önüne kadar dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile yürüyüş yapan öğrenciler gösterilerini kule oluşturup Türk bayrağı açarak gösterilerini tamamladı. Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek etkinlikle ilgili olarak kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Çiçek konuşmasında, “ Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşını başlatmıştı. Bu önemli günü geleceğimizin teminatı gençlerimize bayram olarak armağan etti. Gençlik Haftası kutlamaları nedeniyle gençlerimizle birlikte yürüdük. Bu güzel organizasyon nedeniyle başta İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.” dedi.

Gençlik Yürüşü programı çekilen fotoğrafla sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24