Of’ta Gençlik ve Spor Bayramına özel spor şenliği

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Of İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün ortaklığında Of’ta spor şenliği düzenleniyor.

Of’ta Gençlik ve Spor Bayramına özel spor şenliği

Ortaokul ve lise kategorilerinde; Futsal, voleybol, bocce, bilek güreşi, atletizm, ilkokullar arası yüzme yetişkinlere yönelik masa tenisi branşlarında spor müsabakaları heyecana neden oldu.

Yüzme, atletizm ve bocce dışındaki müsabakalar Of İlçe Kapalı Spor salonunda yapılıyor. Müsabakaların başlangıcına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, Ofspor Başkanı Olcay Saral katılarak öğrencilere başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel ise “Bizler; sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, anlayışı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu minvalde sporun önemini ve hayatımıza olumlu etkisini yediden yetmişe her vatandaşımıza yaşatmak istiyoruz. Spor sayesinde toplumları sağlıklı ve mutlu etmenin mümkün olabileceğine inandığımız için Of’ta her kesime ulaşmanın gayreti içindeyiz. Bu anlayışla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Of’umuzda adeta spor şenliği düzenliyoruz. Yaptığımız ekinlikte her zaman önemli paydaşımız olan Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na, Ofspor Başkanımız Olcay Saral’a, okul idarecilerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, velilerimize ve tüm Oflu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Etkinliklerimize katılan öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yapılan organizasyonla ilgili olarak, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile öğrencilerimiz için çok güzel ortak projeler yürütüyoruz. Amacımız öğrencilerimizi her alanda kendilerine güvenen, sağlıklı, başarılı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektir. Bu anlayışla öğrencilerimizin kendilerini geliştirecek tüm projelerin yanında olduk, inşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Organizasyonda emeği geçen Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Özcan Demirel ve ekibi başta olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Katılan bütün öğrencilerimize başarılar diliyor, Rabbimden kazasız belasız müsabakalar geçirmelerini temenni ediyorum. ” dedi.

Ofspor Başkanı Olcay Saral da yapılan çalışmaları takdir ederek emeği geçenlere teşekkür ederek sporculara başarılar diledi.

Müsabakalara 600’ü aşkın öğrenci 50 sivil vatandaşın katılmasıyla tam anlamıyla spor şöleni yaşanacak. Dereceye girenlerin ödülleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında takdim edilecek.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24