Of’ta geleceğin siyasetçileri yetişiyor

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye Genelinde başlatılan Siyaset Akademisi eğitim semineri Trabzon’un ardından bu dönem Of’ta yapılıyor.

Of’ta geleceğin siyasetçileri yetişiyor
Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi’nin ilk haftasının konukları Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba ile Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Hamdi Turşucu oldu.
 
Genel Merkezi tarafından Türkiye Genelinde başlatılan ve geçen dönem Trabzon’da yapılan Siyaset Akademisi, bu dönem Of ilçesinde düzenleniyor.
 
Of Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen akademinin ilk dersine Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Ak Parti İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Ar-Ge Başkanı Vahap Öztel’in Akademi ile ilgili bilgiler verdiği konuşmasının ardından Ak Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu birer konuşma yaparak katılımcılara bilgiler verdiler.
 
Konuşmaların ardından başlayan akademide ilk dersi Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba verdi. Etkili iletişim ve beden dili konularında katılımcılara bilgiler verdi.
 
İkinci bölümde ise Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Hamdi Turşucu Kentleşme, Kentleşme Sosyolojisi ve Türkiye’de Kentleşme Sorunları hakkında bilgiler verdi.
 
6 Mayıs’ta sona erecek olan Siyaset Akademisi programına 185 kişi başvuru yaptı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
SADIK
SADIK - 12 yıl Önce

BÜYÜK BİR ORGANİZASYON...BUNU İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİYOR OLMAMIZA VESİLE HERKESE " BAŞTA AK PARTİ İLÇE BAŞKANINA" VE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜRLER..

oflu
oflu - 12 yıl Önce

siyaset ne demek işte size akademi mükemmel başarı cesaretinize hayranım ofta yeni yönetim yeni liste mükemmel orkanize helal olsun size küskümlere zeytin dalı uzattınız anlamadımılar küskünler yoktu orada ak partililik bu olmamalı birlikten kuvvet doğar yönetime herkesin sahip cıkması gerek size yakışanı yapın sizede yakışan bu yönetim cok uyumlu işi düşünen koşuşturan genc yönetime şükranlarımı sunuyorum başarılar

Faruk
Faruk - 12 yıl Önce

Allah bunun gibi faliyet yapmamızı hayirla yapıp tamamlamayi bizlere nasip eylesin el birligi ile hepsinin üstesinden geliriz yeterki

Faruk
Faruk - 12 yıl Önce

İnancimizi kaybetmeyelim

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24