Of’ta aracın çarptığı öğrenci ağır yaralı

Of Sanayii kavşağında meydana gelen kazada yoldan karşıya geçmeye çalışan bir öğrenci yaralandı.

Of’ta aracın çarptığı öğrenci ağır yaralı

Of Çaykara Yolu Sanayii kavşağında meydan gelen kazada 61 FN 312 plakalı panelvan minibüsün çarptığı Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi Denizcilik Bölümü 10.sınıf öğrencisi Sivas Doğumlu Alperen Okan (15) ağır şekilde yaralandı.

 

Saat 15 sularında meydana gelen kazada iki arkadaşıyla birlikte yoldan karşıya geçmek isteyen Okan ve arkadaşları Çaykara istikametine gitmekte olan panelvan aracı son anda fark ettiler. Arkadaşları karşıya geçmeyi başarırken panikleyen Alperen Okan karşıya geçemedi. Aracın çarpmasıyla yere düşen ve başından yaralanan Okan, Acil 112 ekipleri tarafından Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Beyin travması geçirdiği belirlenen Okan, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk dildi. Burada acilen ameliyata alınan Okan’ın iç kanama geçirdiği ve iç organlarında hasar oluştuğu tespit edildi.

Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Kabahasanoğlu'ndan ziyaret
Haberin duyulmasının ardından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Trabzon'a giderek öğrenci hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Ameliyatın ardından Alperen'in tekrar yoğun bakıma alındığını belirten Müdür Kabahasanoğlu, "Öğrencimizin hayati tehlikesi devam ediyor. İç organlarında hasar oluştu. 48 saatlik süre önemli. İnşallah sağlığına kavuşacak. Bunun için dua ediyoruz" diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

GENÇ KARDEŞİMİZE ALLAHTAN ŞİFA DİLERİM.

baştürk
baştürk - 10 yıl Önce

rabbım acıl şifalar versin.sivaslı kardeşimize.inşallah ıyı olacak.yetkililer neden sorun çıkınca ihtiyaçları hatırlıyor,sorunları görüyorkı.bu mmarıfet ve feraset değilki.gazetecılık kazayı haber yapmak değil.asıl gazetecilik o yokluğu ve tehlıkeyı sezıp haber yaparak yetkilileri teşvik etmek halkı talepcı durumuna getırmektır.ust gecit lazımmış.gunaydın alt gecıtede razıyız.

Fatih Fatih
Fatih Fatih - 10 yıl Önce

Kardeşim Alperen Gecmiş Olsun dileklerimle Allah Yar Ve Yardımcı Olsun

isimsiz
isimsiz - 10 yıl Önce

en kısa zamanda oraya üst gecit yapılmalı yetkilileri bu konuda harekata gecmelidir ayrıca ofta şoförler araçlarını cok hızlı kullanıyor okulun önündeki cadde bütün öğrenciler için tehlike bir an önce önlem alınmalı alperen okana acil şifalar diliyoruz

balekoglu
balekoglu - 10 yıl Önce

yazik

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24