Of’ta 30 okula Beyaz Bayrak ve Sertifika

Of’ta eğitim-öğretimdeki başarının yanı sıra okullar fiziksel olarak da büyük gelişme gösteriyor. Of’ta eğitim veren 32 okuldan 30 tanesi Beyaz Bayrak almaya hak kazandı.

Of’ta 30 okula Beyaz Bayrak ve Sertifika

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının işbirliğinde gerçekleştirilen uygulama ile okullarda temiz ve hijyen kriterlerini sağlayan okullar  “Beyaz Bayrak” ile ödüllendiriliyor.

 

Son yıllarda Of’ta eğitim-öğretimde sağlanan başarının yanında okullar fiziksel olarak da büyük gelişme gösteriyor.

 

Komisyonlar tarafından yapılan incelemeler sonucu Of’ta bulunan 32 okuldan 30’u Beyaz Bayrak alarak temiz ve hijyen okul noktasında Türkiye genelinde konulan % 80’lik hedefi aşarak % 94’lük bir başarı sağladı.

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu bu başarıda emeği geçen okul müdürlerini Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Başarı Belgelerinin bir kısmı geçen hafta Vali İsmail Ustaoğlu’nun katılımıyla Trabzon’da yapılan törenle okul müdürlerine takdim edilmişti.

 

Başarı Belgesi almaya hak kazanan diğer okul müdürlerinin başarı belgeleri ve Beyaz Bayrak Sertifikaları Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından verildi.

 

Kaymakamlık makamında okul müdürlerini ağırlayan Kaymakam Eyüp Fırat, “Eğitimde gerçekten Of’ta çok güzel işleyen bir sistemimiz var. Elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Çünkü eğitime yatırım geleceğe yatırım olduğu için bu alanı çok önemli görüyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Milli Eğitim Müdürümüzün gayretli, heyecanlı ve samimi çalışmalarına yakından şahit olan birisi olarak onu ve siz değerli yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada, “Sayın Kaymakamım, geldiğiniz günden beri sürekli yanımızda olduğunuz için, bizleri maddi ve manevi olarak destekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin bizlere vermiş olduğunuz destek ve motivasyonla okullarımızda öğretmen ve idarecilerimizin çalışma azmi ve gayreti daha da arttı. Bizlere vermiş olduğunuz enerji sinerjiye dönüşerek inşallah bundan sonra daha güzel başarılara hep birlikte imza atacağız. Tekrar şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.  

 

Şube Müdürü Süleyman Bedir'in de katıldığı törende Kaymakam Fırat belgelerinin yanında idarecilere kalem hediye etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24