Ofsporlular İstanbul’da düzenlenen gecede buluştu

Ofspor Yönetimi tarafından İstanbul’da düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde Of’un iş, sanat ve bürokrasideki önemli isimleri bir araya geldi.

Ofsporlular İstanbul’da düzenlenen gecede buluştu

Ofspor yönetimi tarafından Ofspor’a destek amacıyla İstanbul’da bir gece organize edildi.

 

Trabzonlu İş Adamaları ve Bürokratları Derneğine (TİAB) ait Ümraniye'deki  Trabzonpark, Fevzi Hoca Restaurant'ta gerçekleştirilen yemeğe  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İşadamı Ali Ağaoğlu, Of Kaymakamı Eren Aslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş ve politika dünyamızın temsilcileri ve çok sayıda Ofsporlu hemşerimiz katıldılar.

 

Gecede bir konuşma yapan Ofspor Kulübü Başkanı  Olcay Saral, geceye katılarak kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Başkan Saral, kulübün geçmişten gelen sıkıntılarını omuzlarından atarak rahat bir çalışma ortamı ile takımın motivasyonunu artıracak çalışmalara gidilmesi gerektiğini belirterek bu sürece gelene kadar hep azimli davrandıklarını ifade etti.

 

Gecede  Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Of Kaymakamı Eren Arslan birer konuşma yaptılar.

 

Gece, yöremizin sanatçılarından Cengiz Selimoğlu’nun söylediği birbirinden güzel türkülerle devam etti.

 

Haber-Foto:  Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah
abdullah - 10 yıl Önce

fotoğraflara bakıyorumda ne kadar sahte mutluluk gülümsemeler var size bir sorum var ey oflu hemşerlerim Ali Ağaoğlu ofta belediye başkanı olmak isterse peşine gezen bu arkadaşlar kabul ederlermi cevap bekliyorum

Mustafa Keleş
Mustafa Keleş - 10 yıl Önce

Yılmaz Çan ın spor giyinmesine laf atan arkadaşlar, Ali Ağaoğlu nun giyimine neden laf atmadınız. Gecede Of belediye başkanı, Kaymakam, Of Spor başkanı vb. şahıslar var herkes takım giyiyorken Ağaoğlu kot pantolon ve yelek giyiyor.Yoksa milyar dolarlık serveti mi kapatıyor gözlerinizi :))

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24