Oflu Tunç Uncu şehit oldu

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında Beşiktaş Kulübü’nün ürün satış mağazası Kartal Yuvası çalışanı Oflu Tunç Uncu (29) da şehit oldu.

Oflu Tunç Uncu şehit oldu

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında 30’u Polis Memuru olmak üzere 38 vatandaşımız şehit oldu.

 

Şehit olan sivil vatandaşlar arasında Beşiktaş Kulübü’nün ürün satış mağazası olan Kartal Yuvası çalışanı Oflu Tunç Uncu da vardı.

 

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan lig maçının sona ermesinden yaklaşık 1 saat sonra Vodafone Arena'nın çevresinde gerçekleşen terör saldırısında vefat eden Tunç Uncu (29) İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.

 

Törene Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticilerden Berk Hacıgüzeller, Cihat Kumuşoğlu, Hüseyin Mican, Hakan Özköse Candaş Tolga Işık  ile Caner Erkin, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ve antrenör Tamur Tunan ile Uncu’nun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Beşiktaş Kulübü Kartal Yuvası mağazalarında çalışan Tunç Uncu için düzenlenen cenaze törenine sevenleriyle birlikte yüzlerde Beşiktaş ve diğer takım taraftarları da katıldı.

 

Zincirlikuyu Camii'nde ikindi vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tunç Uncu, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24