Oflu öğrencilerin karne coşkusu

2013-2014 eğitim ve öğretim sezonu bugün düzenlenen karne törenleriyle sona erdi. Öğrenci ve öğretmenlerin yaz tatili başladı.

Oflu öğrencilerin karne coşkusu

2013-2014 eğitim öğretim yılının son zili bugün çaldı. 17 milyon öğrenci, karnelerini alıp yaz tatiline çıktılar.

 

Of’ta da yaklaşık 8500 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Sabah erken saatlerde karne almak üzere okula giden öğrenciler, karnelerin saat 14.00’de verilmesi nedeniyle gergin ve heyecanlı bir süre geçirdiler.

 

Karne saatinin gelmesiyle karnelerini alan öğrenciler, mutluluk ve hüznü bir arada yaşadılar. Tatilin başlamasıyla mutlu olan öğrenciler arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılmaları nedeniyle üzüldüler.

 

Ortaokul ve Lise son sınıf öğrencileri ise tatile bir süre sonra girecekler. Lise son sınıf öğrencileri Cumartesi ve Pazar günleri üniversiteye girebilmek için LYS’de ter dökerken, Ortaokul öğrencileri de 22 Haziran’da Bursluluk ve Yatılılık sınavına girecek. 8. sınıf öğrencileri ise liselere giriş için tercih heyecanı yaşamaya devam edecek.

 

2014-2015 eğitim-öğretim yılı,15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent BERBER
Levent BERBER - 10 yıl Önce

Öğretmenler karne günü tatile çıkar gibi bir yansıtma olmuş bu bilgi yanlıştır.. Öğretmenler Temmuz 1'e kadar görev başındadır. Mesleki çalışma adı altında 2 hafta daha okullarında devam ederler. Ve öğrenciler gelmeden 1 Eylül itibariyle göreve başlarlar. İnce bir ayrıntı.. Öğretmenlerin tatili 3 ay değil temiz 2 aydır o da belli başlı işleri yoksa.. saygılar.. /Ofli Muallim/Erzurum

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24