Oflu Karateciler Rize’den 3 birincilik aldı

Rize Pazar’da düzenlenen iller arası Karate Turnuvasına katılan Of Karate Spor Kulübü 3 birincilik, 2 de ikincilik kupası kazandı.

Oflu Karateciler Rize’den 3 birincilik aldı

Rize’nin Pazar ilçesinde düzenlenen İller arası Karate Kurtuluş Turnuvasına katılan Of Karate Spor Kulübü önemli bir başarı elde etti.

Turnuvada başarılı bir performans sergileyen Of Karate Spor Kulübü sporcuları, 3 birincilik kupası, 2 de ikincilik kupası aldı.

Of Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Doğan turnuva sonunda yaptığı açıklamada; “Of Karate Spor Kulübü olarak yeni yaptığımız altyapımızdan 2000’li yıllardaki gibi Of İlçemizde yeni altyapı oluşturduk. Çok sayıda velilerimizin kendi imkanlarıyla gelip destek vermesiyle Of İlçemizdeki ilk oluşum rüzgarı yeniden oluştu. Bu çalışmalarımızda Of ilçemizde çalışma yeri sağlayan ve her zaman bizi destekleyen Of İlçe Spor Müdürümüz Özcan Demirel’e, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Ayrıca Pazar ilçesindeki turnuvada maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Of Karate Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Ulusoy ve Selim Eroğlu’na çok teşekkür ediyorum” sözleri ile duygularını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer 61
Zafer 61 - 2 yıl Önce

MaşAllah çocuklarımıza....Of ta süper bir gelecek var. Çocuk ve gençlerimizin iyi ve doğru bir şekilde yönlendirip eğitilmeleri lazım bu noktada özellikle idarecilerimize din görevlilerimize öğretmenlerimize spor ve sanat hocalarımıza çok iş düşüyor.... Of karete takımına ve emeği geçenleri tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24