Oflu Başkanlardan Kaymakam Dervişoğlu'na ziyaret

İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren Trabzon Of Solaklı Platformu üyesi dernek başkanları Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Oflu Başkanlardan Kaymakam Dervişoğlu'na ziyaret
İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren ve düzenledikleri etkili projelerle ses getiren ve örnek olan Solaklı Platformu üyesi dernek başkanları Ümraniye Kaymakamı Oflu hemşerimiz Suat Dervişoğlu'nu makamında ziyaret ederek hasbihal oldular.

 

Of Cumapazarı Derneği Başkanı Yaşar Çakır, Of Saraçlı Derneği Başkanı Mustafa Basri Vahapoğlu, Of Uğurlu Derneği Başkanı Yaşar İlhan, Of Kıyıboyu Derneği Başkanı Hasan Kolenoğlu, Solaklı Platformu Başkanı Yılmaz Çakır, Üyeler Abdullah Koç ve Ahmet Osmanoğlu’nun katıldığı ziyarette derneklerin çalışmaları ve platformun faaliyetleri hakkında bilgi alışverişine bulunuldu.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Dervişoğlu; “Bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dernek başkanlarımıza, yöneticilerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın ve Hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Bu sıcak ziyaretlerinden dolayı mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

 

Dernek başkanları da yaptıkları organizasyonlarda kendilerinden desteğini esirgemeyen ve yalnız bırakmayan kaymakam Dervişoğlu’na teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24