Oflu Başkan Kurşun; Küçükçekmecespor Trabzon’un alt yapısı olsun

Küçükçekmece Spor Kulübünün Oflu Başkanı Ahmet Kurşun, Trabzonspor’a İstanbul’da alt yapı sesleniyor.

Oflu Başkan Kurşun; Küçükçekmecespor Trabzon’un alt yapısı olsun

İstanbul’da hayatını iş hayatını sürdüren Oflu İşadamı Hemşerimiz Ahmet Kurşun, Trabzonspor yönetimine alt yapı çağrısında bulundu.

 

Yıllardır İstanbul’da ikamet eden ve inşaat sektöründeki başarılı çalışmalarının yanı sıra Küçükçekmecespor Kulübünün de başkanlığını yapan Kurşun, “yıllarca Trabzonspor’un peşinden koştuk. Halen de her şekilde Trabzonspor için koşmaya devam ediyoruz. Şuanda İstanbul Bal ligin de mücadele eden kulübümü Trabzonspor’a devretmeye hazırım. İşte stadıyla malıyla mülküyle Küçükçekmecespor’u Trabzonspor’un İstanbul’daki alt yapısı yapsınlar” diye konuştu.

 

İstanbul’un üç büyüklerinin de devamlı olarak istediği Küçükçekmecespor Tesislerini Trabzonspor için düşündüğünü belirten Başkan Kurşun “biz doğuştan Trabzonsporluyuz. Bize yakışan her zaman takımımıza her yerde sahip çıkmaktır. Yıllarca İstanbul’da Trabzonspor için alt yapı olmak koşuluyla bir tesis ve takım konuşulmuştur. Ancak bugüne kadar bu düşünce gerçekleştirilememiştir. E 5 üzerinde Küçükçekemece ilçesinde bulunan bu tesisleri ve kulübü kulübümü Trabzonspor’a devretmeye hazırım" ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu - İstanbul

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24