Ofimder başarılı İmam Hatipli öğrencileri altınla ödüllendirdi

Of İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (Ofimder) Of’taki İmam Hatip Okullarında okuyup Trabzon’da yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencileri altınla ödüllendirdi.

Ofimder başarılı İmam Hatipli öğrencileri altınla ödüllendirdi

Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Of İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (Ofimder) Of’taki İmam Hatip Okullarında okuyup Trabzon’da yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencileri altınla ödüllendirdi.

 

Ofimder Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Küçükakyüz ve yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda dernek yönetiminde yer alan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret ederek başarılı İmam Hatip öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Ödül töreninde konuşan Ofimder Başkanı İsmail Küçükakyüz; “Gerek ortaokullarda gerekse liselerde okuyan İmam Hatipli yavrularımızın başarısı bizleri son derece mutlu etti. Onları tebrik ediyorum. Onlar dereceye girmese de bizlerin gözünde zaten dereceye girmişlerdir. Bir sıralama olacaktı, onlar da sıralamada öne çıktılar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim başarılarınızı daim etsin. Bizler dernek olarak her zaman yanınızdayız. Elimizden gelen ne varsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Ofimder yönetim kurulu üyesi ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada; “Ofimder yönetiminin bizleri ziyaretleri ve ödül törenini burada yapmaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı çalışmalarında başarılarını daim etsin. Öğrencilerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından İmam-Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen "Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma" yarışmasında Trabzon İl birincisi olan Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Selahattin Bilgin ile İl üçüncüsü olan Serince Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’ndan Yunus Emre Buğdalı'ya ve yine İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışmasında il ikincisi olan Serince Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’ndan Musa Akyüz’e, İmam-Hatip Liselerarası "Hafızlık" yarışmasında Trabzon İl üçüncüsü olan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Cihan Bali'ye Ofimder Başkanı İsmail Küçükakyüz ve yönetim kurulu üyeleri altın takarak ödüllendirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24