Of yönetimi Solaklı Fen Lisesi’nin yanında

Solaklı Fen Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.

Of yönetimi Solaklı Fen Lisesi’nin yanında

Of’un marka değeri her geçen yıl yükselen eğitim kurumlarından Solaklı Fen Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.

 

Öğrencilerin yanında olduğunu belirtmek, moral ve motivasyonlarını artırmak için ziyaret ettiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Sevgili öğrenciler, sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizleri çok önemsiyoruz. Sizler okuyun; bizler, aileleriniz, öğretmenleriniz, idarecileriniz, devletimiz kısaca herkes sizlerin yanınızda olmaya devam edecektir” dedi.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da konuşmasında, “Ülkemizin aydınlık geleceğini kuracak böyle güzel öğrenci kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizin eğitim başarısını daha yukarılara taşımak için her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Sizleri seviyor, Allaha emanet ediyorum”  ifadelerini kullandı.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise yaptığı kısa konuşmada, “Burada gördüğümüz manzara, birlik beraberlik tablosu bizleri çok sevindiriyor.

21.  yüzyıl eğitim yüzyılı olacaktır. İnsanını iyi yetiştiren kazanacaktır. O nedenle bizlerin birinci önceliğimiz sizlerin eğitimidir. Sizleri ziyaret edip hem yanınızda olduğumuzu belirtmek hem de sorunlarınız varsa dinlemek için geldik. Ne sorununuz olursa gerek burada olsun, gerek makamımızda olsun dinlemeye hazırız” diyerek duygularını belirtti.

 

Yemeğin ardından okulun bahçesindeki çardakta öğretmen ve idarecilerle içilen çay ile program sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24