Of ve Çevresi KDD’den Dekan Aşıkkutlu’ya ziyaret

Of ve Çevresi Kültür Dayanışma Derneği Yönetimi KTÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Aşıkkutşu’yu ziyaret etti.

Of ve Çevresi KDD’den Dekan Aşıkkutlu’ya ziyaret
Of ve Çevresi Kültür Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret ettiler.

Of-Uğurlu Beldesi doğumlu olan Aşıkkutlu, aynı zamanda Trabzon’un yetiştirdiği büyük din alimi Reisül Kura, merhum Mehmet Rüştü Aşıkkutlu’nun da yeğeni. 

Dernek Başkanı Ahmet Aksoy ziyarette yaptığı konuşmada; “fakültenin KTÜ bünyesinde açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek fakültede ülkemiz ve aziz milletimizin geleceğine yön verecek din adamlarının yetiştirileceğine inanıyoruz” dedi.

Dekan Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “sizlerin ve halkımızın desteği ile ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde söz sahibi, uluslararası saygınlığı olan bir fakülte oluşturmak için bütün gücümüzle çalışarak milletimizin ihtiyacı olan din adamlarını yetiştirmeye gayret edeceğiz” dedi.

Ziyarette Of ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden; Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, Dr. Ahmet Ömeroğlu, Celal Şahin, M.Yılmaz Odabaş, Servet Mete, Ecz. Mustafa Karakolcu, Adnan Çakıroğlu, Behzat Nuhoğlu, Mustafa Yılmaz Kar ve Nurettin Tandoğan hazır bulundular.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24