OF TSO’dan Kabahasanoğlu ve Türköz’e ziyaret

Of TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz’ü makamında ziyaret ettiler.

OF TSO’dan Kabahasanoğlu ve Türköz’e ziyaret

Of Ticaret ve Sanayii Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz’ü makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

 

Her türlü desteğe hazırız

İlk ziyaretlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na yapan Oda Üyeleri, kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Müdür Kabahasanoğlu’na eğitimde ilçemizi bir adım ileriye taşıyabilecek her türlü projede destek olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Müdürü Kabahasanoğlu ise yaptığı açıklamada Anadolu Lisesinde yakalanan başarı oranının ilçemize diğer ilçelere göre üst sıralara taşıdığını belirtti. Kabahasanoğlu geçmişten gelen birikimleriyle hayata geçirmeyi düşündükleri Fen Lisesi ve yeni okul binaları projeleri hakkında üyelere bilgiler verdi.

 

Yönetim kurulu Üyelerinin 2.ziyaret durağı ise İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve geçen hafta görevine başlayan Murat Türköz’ü makamında ziyaret eden Oda üyeleri, kendisine hoş geldin dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Güvenli ve huzurlu bir ilçe

Of’un güvenli ve huzurlu bir İlçe olduğunu belirten Başkan Saral; “Halkın sağduyulu olması nedeniyle asayiş olaylarının az yaşandığı bir ilçede görev yapacaksınız. İlçemize katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'nin çeşitli İl ve ilçelerinde ve son olarak İstanbul’da görev yaptığını ifade eden Müdür Türköz; “Of’a atandığım için mutluyum. Güzel ilçemizin huzur ve güvenliği için birlikte güzel çalışmalar yapabilmeyi arzu ediyorum” diyerek Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

 

Ziyaretlere; Of Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Sarıalioğlu ve Bayram Şefik Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut, Erdal Özçelik, Olcay Saral, İsmail Hakkı Solaklı ve Genel Sekreter Murat Zırıh katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE GÖREVLERİNDE BAŞARILAR ,ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24