Of Teknoloji Fakültesi'nde Hamsi Şenliği

Of Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen ve Of Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Hamsi Şöleni’nde Of’un idari yöneticileri ve üniversiteli öğrenciler stres attılar.

Of Teknoloji Fakültesi'nde Hamsi Şenliği
HABERİN GALERİSİ
OF TEF Hamsi Şöleni

OF TEF Hamsi Şöleni

Of Teknoloji Fakültesi, düzenlediği sosyal aktivitelerle şehir ve üniversite buluşmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Fakülte yönetimi tarafından Of Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen Hamsi Festivalinde bol bol hamsi yiyip horon oynayan öğrenciler, güneşli bir son bahara gününde sınav stresi attılar.

 

Etkinliğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Uysal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Çay Fabrikası Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yöneticileri, Fakülte’nin idareci ve akademik üyeleri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

 

Etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Öğrenci arkadaşlarımızın Of’taki öğrencilik hayatlarının daha rahat, huzurlu ve eğlenceli geçirebilmeleri için belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Hamsi şenliği de bunlardan birisi. Vize döneminden çıkan öğrencilerimiz için bu şenlik stres atmak ve rahatlamak için iyi bir organizasyon. Belediye olarak bu gibi üniversite etkinliklerine desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, etkinliğe destekleri ve katılımları nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na, Kaymakam Arslan’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24