Of TEF’ten 2.Teknoloji Zirvesi

KTÜ Of Teknoloji Fakültesi tarafından organize edilen ve bu yıl 2.si gerçekleştirilen Teknoloji Zirvesi’nde konuşan İnşaat Yüksek Mühendisi Şevki Omağ; “Siz geleceğimizin çimentolarısınız” dedi.

Of TEF’ten 2.Teknoloji Zirvesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Of Teknoloji Fakültesi tarafından organize edilen 2. Teknoloji Zirvesi, İnşaat Günü ile başladı.

 

Of Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. Kenan Gelişli Konferans Salonunda yapılan etkinlikte gün boyu İnşaat Bölümü etkinlikleri yapıldı.

 

Fakülte Dekanı, Of Kaymakamı, bölüm hocaları ve öğrencilerin katıldığı İnşat Günleri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın konuşmasıyla devam etti.

 

Kaymakam Eyüp Fırat; “Öğrencilerin üniversite yönetimi ve ilçe yönetimiyle içli dışlı olmaları beni sevindirdi. Bugün bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Özellikle böyle bir fakültede Of’un kıymetli iş adamlarıyla Of’un bağrından çıkmış teknik insanlarla bir araya gelebilmek öğrenciler açısından da sevindirici diye düşünüyorum. Bu 3-4 gün içerisinde Of’ta yetişmiş değerli arkadaşlarla beraber olacağız. Bu sayede biz de onları tanıma fırsatı bulacağız. Teknoloji Zirvesinin ilki de oldukça verimli geçmişti inşallah bu da öyle olur. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmalarının sonunda Teknoloji Günlerine yaptıkları katkılardan dolayı Of Kaymakamı Eyüp Fırat’a plaket takdim edildi.

 

İnşaat Yüksek Mühendisi Şevki Omağ konuşmasında; “Siz geleceğimizin çimentolarısınız. Ülke olarak bilgisayar yazılımında, deniz taşımacılığında, turizmde, ekonomide neden ilk 10’a girmeyelim. Genlerinizdeki enerji ve dinamizm bende yok ama sizde var. Bugünün şartlarında yeni tarz liderlere ihtiyaç var. O liderler sizlersiniz. 21. yy’da geleceğin liderlerini yetiştirmeliyiz. Bunun için yalnızca yetenek yetmez bunun yanında, davranış, tarz, tutum, özel hayatınız, baskı altında olup olmadığınız etkendir. Tüm bunları özümseyerek lider rol model olmaya hak kazanırsınız. Bunların yanında iyi bir insan olmalıyız. Herkes dünyaya bir yetenekle geliyor, önemli olan bunu keşfetmek. Ben hayatım boyunca iyi bir lider, iyi bir insan olmak için gayret ettim. Sizler de böyle olmalısınız” ifadelerine yer verdi.

Programa İnşaat Yüksek Mühendisi Şevki Omağ, DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Hidroelektrik Enerji Şube Müdürü Rahime Ustasüleyman, Beste Ardıç Arslan, İnşaat Mühendisi Mert Çevik davet edildiler.

 

İnşaat Günü ile başlayan 4 günlük Teknoloji Zirvesi, Enerji ve Yazılım Günleri ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24