OF SGK’dan vatandaşlara Mobil hizmet

Of Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Bulvarı’nda açtığı stantla Oflu vatandaşlara Mobil hizmet verdi.

OF SGK’dan vatandaşlara Mobil hizmet

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Of Atatürk Bulvarında stant açan Of Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi, vatandaşları yükümlülükleri konusunda bilgilendirdi.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta SGK Of Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy ve merkez çalışanları İsmail Kocaman, Cevat Çalık ve Yusuf Alaca vatandaşları çeşitli konularda bilgilendirdi. 
 
Mobil araç üzerinden kablosuz bağlantı ile ihtiyaç duyulan bütün bilgisayar uygulamalarına ulaşılarak vatandaşları bilgilendirdiklerini belirten Müdür Altunsoy, Ofluların verilen hizmetten hayli memnun kaldığını belirterek vatandaşların bu uygulamanın periyodik olarak sürdürülmesini istediklerini ifade etti.

 

Oflular Mobil hizmeti sevdi

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ilk mobil SGM aracını geçen yıl Cebit Bilişim Eurosia Fuarında tanıttığını belirten Müdür Altunsoy; “Bu araçlar sayesinde Sosyal Güvenlik Merkezi bulunmayan ilçelerimizde, organize sanayi bölgelerimizde ve doğal afet alanlarında 3G, 4G ve uydu bağlantısı üzerinden halkımıza Sosyal Güvenlik Hizmeti sunulacağı ifade edilmişti. Biz de sorumluluk alanımız içerisinde Of’un yanı sıra Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerimize de hizmet vermekteyiz. Geniş hizmet alanımız içerisinde ihtiyaç duyulduğunda bu aracımızla halkımıza hizmet vereceğiz. Bugün burada aracımızı test etme imkanı bulduk. Halkımızdan olumlu tepkiler aldık. İnşallah bu tür uygulamalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakamlara, Başkanlara ve Of Medya Derneği’ne ziyaret

Etkinlikler kapsamında Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve Of Medya Derneği’ni ziyaret eden SGK Merkez Müdürü Altunsoy ve Merkez çalışanları, çalışmaları hakkında bilgiler vererek çalışmalarına yardımcı olmaları konusunda kendilerinden destek istediler.

 

Çay toplayan üreticileri de bilgilendirdiler

Ziyaretler esnasında çay bahçesinde çay toplayan üreticilerin yanına giderek üreticileri de bilgilendiren Müdür Altunsoy ve beraberindekiler, vatandaşlara karanfil taktim ettiler. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Müdür Altunsoy ve beraberindekiler, çay bahçesinde vatandaşlarla birlikte çay topladılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24