Of SGK'da Öztürk’ün yerine Oflu Altunsoy

Trabzon İl Müdür Yardımcılığına atanan Orhan Öztürk’ün yerine Of Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne Oflu hemşerimiz Ahmet Altunsoy atandı.

Of SGK'da Öztürk’ün yerine Oflu Altunsoy
Of SGK’da görev değişimi yapıldı. Yaklaşık iki yıldır Of Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü’nü yürüten Orhan Öztürk, Trabzon İl Müdür Yardımcılığına atandı.

 

Öztürk’ün İl Müdür Yardımcılığına atanması ile boşalan Of SGK Müdürlüğü’ne Trabzon İl Müdürlüğünde Şef olarak görev yapan Oflu hemşerimiz Ahmet Altunsoy atandı.

 

Öztürk ve Altunsoy devir-teslim töreni yaparak yeni görevlerine başladılar. Of’ta görev yaptığı süre boyunca sistemi oturtmaya çalıştıklarını belirten Öztürk, yeni görevine giderken burada Of’a daha iyi hizmet vereceklerini söyledi. Tüm Of halkına kendisine desteklerinden dolayı teşekkür eden Öztürk; Of, Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara’daki tüm muhasebecilere ve Of Ticaret odasına ayrıca teşekkür ediyorum. Bize her türlü yardım ve kolaylığı sağladılar. Bunun neticesinde daha iyi hizmet verebildik” diye konuştu.

 

Of’ta böyle bir görevde olmanın gururunu yaşadığını ve hizmet vermekten gurur duyacağını belirten Altunsoy, “Orhan beyden aldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımanın gayretinde olacağız. İl Müdürümüz Musa Bulut ve Yeni Müdür Yardımcımız Orhan Öztürk’ün de destekleri ile Of ve bölge halkına en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Ahmet Altınsoy Kimdir?

1974 yılında Of Tekoba köyünde doğan Altınsoy, İlkokulu köyünde, ortaokulu ve liseyi ise Trabzon’da okudu. Yüksek okulu Samsun’da ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi’nde fakülte eğitimini aldı. 2001 yılında SGK’da göreve başlayan Altınsoy, 2003 yılında Trabzon SGK İl Müdürlüğünde göreve başladı. En son şef olarak görev yapan Altunsoy evli ve iki çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Değerli hemşerimiz yeni görevin hayırlı ve uğurlu olsun.Başarılarınızın devamını diler sevgi ve saygılar sunarım.

CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

cok sevindim HAYIRLI ve UĞURLU olsun hoş geldin...

Sefer ALTUNSOY.
Sefer ALTUNSOY. - 12 yıl Önce

tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. ve ben eminimki OF umuz. mükemmel bi insanla tanışıcak. ve Ofumuz en güzeline layık olucak.

hasan nazikoğlu
hasan nazikoğlu - 12 yıl Önce

hayırlı olsun burasının sizin için bir basamak olduğunu ve daha iyi mevkilere gelecek olmanız dileğiyle başarılarınızın devamını dilerim

ugur mollahuseyinoglu
ugur mollahuseyinoglu - 12 yıl Önce

Yeni gorevinizde basarilar dilerimm.. orhan abi ozleyecegiz seni

M.Akif Yıldız
M.Akif Yıldız - 12 yıl Önce

Değerli kardeşim oflu hemşerilerine Trabzonda zaten yardımcı oluyordun.Şimdi yerinden hizmet verecek olman bizleri ayrıca sevindirdi.Hayırlı olsun çok sevindik...

Harun AY
Harun AY - 12 yıl Önce

Değerli arkadaşımızın vatandaşlarımıza hizmette yeni bir anlayış kazandıracağına ve kaliteyi artıracağına olan inancımla yeni görevinde başarılar dilerim

serkan saral
serkan saral - 12 yıl Önce

ahmet beyın oncekı yıllarda yapmış olduğu basarıları zaten bılıyoruz. ama ofumuza gelmış olması hepimiz için ayrı bı kazanc. ve bu yakın tarıhte farklılığını gösterıcektır. basarılarının devamını diliyorum.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24