Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nda Karne töreni

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nda düzenlenen Karne töreni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz’ün katılımıyla yapıldı.

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’nda Karne töreni

2015-2016 Eğitim Öğretim sezonunun ilk yarısı öğrencilerin karnelerini almasıyla sona erdi.

Türkiye Genelinde olduğu gibi Of’ta da karnelerini alan öğrenciler iki haftalı sömestr tatiline çıktılar.

 

Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda düzenlenen karne töreni, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar, Ballıca Mahalle Muhtarı Recep Yavuz ve öğrenci velilerinin katılımıyla yapıldı.

 

Törende konuşan Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akyüz; “2015-2016 eğitim öğretim sezonunun ilk yarısını tamamlamış bulunuyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüze vekaleten bugün burada sizlerle birlikte çocuklarımızın karne heyecanını paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz yoğun bir temponun ardından bugün karnelerini alıyorlar. İnşallah güzel bir dinlenme ve eğlenme dönemi geçirerek ikinci yarıya başlayacaklar. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu ise yaptığı konuşmada; “Törenimize Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da katılacaklardı. Trabzon’da toplantıları olduğu için aramızda bulunamadılar. Selamlarını iletmemi söylediler. Bir eğitim öğretim-öğretim dönemini daha sorunsuz bir şekilde tamamladığımız için Rabbime şükürler olsun. Eğitim; okul, öğrenci, aileden oluşan üçayaklı sacayağa benzer. Başarıda da başarısızlıkta da hepimizin payı vardır. Öğretmen, öğrenci ve siz değerli velilerimizin ilgi ve gayretli çalışmalarından dolayı 1. TEOG sınavında geçen yılki başarımızın üzerine çıktık. Bu çalışmalarımızın artarak devam etmesi ile 2. Dönem daha başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Bu duygularla hepinize iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Havanın yağmurlu olması nedeniyle Öğretmenler Odası’nda düzenlenen karne töreninde sınıflarını temsilen birer öğrenci katıldı. 1.Sınıf öğrencileri karnelerini Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz’ün elinden alırken 2. Sınıf öğrencileri karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nundan, 3. Sınıf öğrencileri karnelerini Şube Müdürü Süleyman Bedir’den, 4. Sınıf öğrencileri ise karnelerini Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar, Ballıca Mahallesi Muhtarı Recep Yavuz ve Okul Müdürü Yaşarosmanoğlu’nun elinden aldılar.

 

Okul İdaresi tarafından Müdürler ve Aile Birliği Başkanına takdim edilmek üzere hazırlanan hediye paketleri de öğrenciler tarafından sahiplerine takdim edildi.

 

Karne töreninin ardından Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, misafirlerine kahve ikramında bulundu.

 

Öğrenciler ikinci yarıyılda YGS, LYS ve TEOG sınav maratonu heyecanı yaşayacaklar. 8 Şubat 2016 tarihinde başlayacak ikinci yarıyıl 17 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24