Of ŞAT Anaokulu’nun Siverekli kardeşleri var

Of Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu öğrencilerinin topladığı yardımlar Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’nun katıldığı törenle Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Yoğunca İlkokulu’na gönderildi.

Of ŞAT Anaokulu’nun Siverekli kardeşleri var

Ülkemizde; dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik köprüleri her alanda kendini gösteriyor. Bu anlamda Of eğitim camiası da kendine düşen görevi fazlasıyla yapıyor.

 

Of Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu’ndan “Şanlıurfa Siverek Yoğunca İlkokulu’na Uzanan Kardeş Eli” projesi başlatıldı.

 

Of ile Siverek arasındaki kardeşlik köprülerindeki çalışmalarda ilk önce Yoğunca İlkokulu ile irtibata geçildi. Okulun eksikleri tespit edilip Of ŞAT Anaokulu idaresine eksikler bildirildi.  Okul idaresi ve Aile Birliği el ele vererek gerekli malzemeler tedarik etti. Toplamda 14 koli yardım topladı. Bu yardımlar arasında; Sınıf halısı, sınıf donatım malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, oyuncak çeşitleri, hikâye kitapları, sınıf içi pabuçlar ve diğer talep edilen malzemeler düzenlenen törenle kargoya verildi.

 

Törene Of Kaymakamı Eyüp, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Aile Birliği Üyeleri ve veliler katıldı.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat törende, “ Böyle anlamlı ve dayanışma içeren bir projeyi hayata geçirdikleri için okul idaresini ve velilerimizi tebrik ediyorum. Oluşturulan bu kardeşlik köprüleri sayesinde birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenecektir. Böyle anlamlı çalışmaların artarak devam etmesini diliyor, hepinize başarılar diliyorum.” İfadeleriyle düşüncelerini belirtti.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı kısa konuşmada,” Eğitim her zaman birinci önceliğimizdir. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizleri böyle sosyal içerikli ve kardeşliğimizi pekiştirici çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Rabbim işlerinizde kolaylıklar versin.” Diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu Müdürü Salime Akyüz de yaptığı konuşmada,” Öğrencilerimize, hem yardımlaşmayı, paylaşmayı

öğretmek hem de çocuklarımızın empati yetilerini geliştirmeyi amaç edindik.  Bizim kadar şanslı olmayan minik çocuklarımızın yüzünü güldürmek, kalplerine dokunmak istedik. Bu projede bize destek olan başta Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve üyelerine, velilerimize, öğretmenlerime sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Sözleriyle projeyle ilgili düşüncelerini belirtti.

 

Konuşmaların ardından hazırlanan malzemeler Of Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu bahçesine getirilen kargo aracına yüklenerek Şanlıurfa Siverek Yoğunca İlkokulu’na gönderildi. Tören sonrası Of Kaymakamı Eyüp, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of ŞAT Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilere hediye takdim ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24