Of PTT’nin yeni Müdürü Erdal Memişoğlu

Geçen yıl Ekim ayında ağaçtan düşerek ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Of PTT Müdürü Musa Ergün’ün yerine Dernekpazarı PTT Müdürü Erdal Memişoğlu atandı.

Of PTT’nin yeni Müdürü Erdal Memişoğlu
HABERİN GALERİSİ
Of PTT'ye yeni müdür

Of PTT'ye yeni müdür

Of PTT Müdürlüğü’ne Dernekpazarı PTT Müdürü Erdal Memişoğlu atandı.
 
1953 Trabzon doğumlu olan Erdoğdulu Memişoğlu, Lise eğitimini Trabzon’da tamamladıktan sonra İstanbul yabancı diller yüksek okulunu bitirdi. Askerlik hizmetinin ardından 1982 yılında İstanbul Beyoğlu PTT’de göreve başladı. PTT’de çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra 1990 yılında Rize’ye Müdür olarak atandı. Trabzon Çarşıbaşı, Yomra, Hayrat ve Trabzon Merkez’de müdür olarak görev yapan Erdal Memişoğlu, 2008 yılında Dernekpazarı PTT Müdürlüğüne atanmıştı.
 
Evli ve üç çocuk babası olan Memişoğlu, kurumda her kademede görev yaptığını belirterek “kurumumuzun her kademesinde görev yaptım. 20 yıldır da bir fiil müdür olarak görev yapmaktayım. Nasibimizde Of’a hizmet etmek de varmış. İnşallah Of halkına da güzel hizmetler sunarız” diye konuştu.
 
Memişoğlu Kimdir?
1953 yılında Trabzon’da Doğdu. Merkez Erdoğdu Çatak Nüfusuna kayıtlı. İlköğrenimini Trabzon İsmetpaşa İlköğretim Okulu’nda, Orta öğrenimini Trabzon Lisesi ve Affan Kitapçıoğlu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Yabancı Diller Yüksek Okulunu bitirdikten sonra 1982 yılında Askerlik hizmetini yaptı. 1982 yılı sonunda İstanbul Beyoğlu PTT’de göreve başladı. Kurumda çeşitli kademelerde görev yaptı. 1990 yılında müdür olarak Rize’ye atandı. Trabzon’da Çarşıbaşı, Yomra, Hayrat ve Trabzon Merkezde müdürlük yapan Memişoğlu, 2008 yılında Dernekpazarı PTT Müdürlüğü görevine atandı. Evli ve üç çocuk babası olan Memişoğlu, Ocak 2012’de Of PTT Müdürlüğü görevine atandı.  

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Yeni görevinde başarılar dilerim.

zafer
zafer - 12 yıl Önce

biraz gençlerin önunu acmak lazım

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24