Of Müftülüğüne Çaykaralı Recep Onat atandı

Müftü Mehmet Genç’in Kars İl Müftüsü olarak atanmasının ardından Kütahya Domaniç Müftüsü Recep Onat Of Müftülüğüne atandı.

Of Müftülüğüne Çaykaralı Recep Onat atandı

Kütahya Domaniç Müftüsü Recep Onat Of Müftülüğüne atandı. Of İmam Hatip Lisesi’nin 2.dönem mezunlarından olan Müftü Onat, Of’a gelerek görevine başladı.

 

Of Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Küçükakyüz, Yöneticileri Hüseyin Karaahmetoğlu, Kemal Korkmaz, Vaiz Hüseyin Güven, müftülük personeli ve imam hatipler Müftü Onat’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Of Müftülüğüne atanması nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Müftü Onat, “doğup büyüdüğümüz topraklarda hizmet verecek olmamız güzel bir duygu. Yıllar önce İmam Hatip’te okuduğumuz ilçemize Müftü olarak hizmet verecek olmam nedeniyle mutluyum. Of’umuz ilmiyle, alimleriyle öne çıkan bir ilçemiz. Halkımızla ve personelimizle bir birliktelik içerisinde hizmetlerimizi yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Müftü Onat Kimdir?

1960 Çaykara Uzungöl doğumlu olan Onat, ilkokulu köyünde, Liseyi Of İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Ankara İlahiyat mezunu olan Onat, 1988 yılında Antalya İl Müftülüğü bünyesinde İmam Hatip olarak göreve başladı. Ankara Çubuk Vaizliği, Erzurum Karaçoban İlçe Müftülüğü, Kastamonu Pınarbaşı İlçe Müftülüğü, Uşak Ulubey İlçe Müftülüğü, Trabzon Şalpazarı İlçe Müftülüğü ve son olarak da Kütahya Domaniç ilçe Müftülüğü görevlerinde bulşunmuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

SAYIN MÜFTÜM İLÇEMİZE HOŞ GELDİNİZ YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM. ALLAH UTANDIRMASIN.İÇLE DIŞINDA OLMAM NEDENİYLE ZATİ-ALİNİZİ MAKAMINIZDA ZİYARET EDMEDİM İNŞALLAH İLK FIRSATTA GELECEĞİM.SAYGILAR SUNARIM.

murat ak
murat ak - 11 yıl Önce

hoşgeldin müftü bey. size bir soru. müftü ne demektir. siz din bakımından oftaki en üstün bir insanmısınız. müftü olan bir insanın en azından sakalı olması gerekmezmi.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24