Of MHP’de Hüseyin Ayaz başkanlığa seçildi

MHP Of İlçe Başkanlığı tarafından yapılan 13. Olağan Kongrede Başkan Hüseyin Ayaz, yeniden başkanlığa seçildi.

Of MHP’de Hüseyin Ayaz başkanlığa seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanlığının 13. Olağan Kongresinde Mevcut Başkan Hüseyin Ayaz yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan kongreye MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İl Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kar ve Ömer Arslan, İl Yöneticileri Yusuf Çakmak, Ahmet Bozoğlu, Kerim Eroğlu, Murat Gedili, Ümit Akbay Türk, Sedat Reis, MHP Trabzon ve İlçe Başkanları, Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan ve Eski Başkan Recep Bakırcı, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrap Altınışık, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Yardımcıları Mustafa Ayaz ve Bilal Durmuş, MHP Of İlçe Eski Başkanı Sadullah Mandan, Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, MHP Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut, Muhtarlar, MHP Yönetimi ve Partililer katıldı.

 

Türk İslam Ülküsünü alt edemeyeceklerdir

Kongrede Konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz; “Bizim için siyaset, çıkar mücadelesi, çekişme alanı veya çatışma sahası değildir. Milliyetçi Hareket, kaostan geçim, krizden seçim yapan bir parti olmamıştır. Bizim ecdadımıza karşı vefa ve sadakat borumuz vardır. Bizim gelecek nesillere, geleceğin Büyük Türk Ülküsüne karşı şimdiden yapacağımız yapmak zorunda olduğumuz görevlerimiz vardır. Bilinmelidir ki hain ve işbirlikçiler bu davayı aşamayacak, Türk İslam Ülküsünü alt edemeyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

 

Genel Başkanımızın ve aldığı kararların yanında olacağız

Milliyetçiler olarak Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin yanında olmaya söz verdiklerini belirten Ayaz; “15 Temmuz gecesi ülkemize yapılan hain darbe girişimi göstermiştir ki Sistem boşluğundan yararlanarak devletin içine sızmış hain feto vb terör örgütlerinin temizlenmesi için yeni Anayasa şart olmuştur. Hain gecede halkımızın dirayeti, kıymetli komutanlarımız ve de Sayın Genel Başkanımızın dik duruşu darbeyi püskürtmüştür. Sonraki süreçte de Sayın Genel Başkanımız, yeni sistemi Türkiye’nin gündemine getirerek bunun şart olduğunu ortaya koymuştur. Biz milliyetçiler olarak her zaman Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin ve aldığı kararların yanında olmaya söz verdik” diye konuştu.

 

212 delegenin oyu ile başkan seçildi

Tek Liste ile gidilen seçimde 212 delege oy kullandı. Kullanılan ve geçerli sayılan 212 oyun tamamını alan Hüseyin Ayaz, 3 yıllığına Of İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Süleyman Meriç, Ahmet Karataş, Bayram Ali Çakır, Ahmet Murat Saral, Musa Koçbıyık, Eyüp Akyıldız, Sultan Süha Tellioğlu, Mehmet Salih Ak, Ali Cevahir, Hasan Yüksel, Sebahattin Kar, Mehmet Vahapoğlu, Varis Dereli ve Tuncay Karaahmet seçildi.

 

İl Delegeliklerine ise Ali Rıza Kar, Hüseyin Ayaz, Süleyman Meriç, Ahmet Karataş, Bayram Ali Çakır, Musa Koçbıyık, Eyüp Akyıldız, Sultan Süha Tellioğlu, Zekeriya Akyıldız, Ali Cevahir, Mehmet Salih Ak, Hasan Yüksel, Mehmet Vahapoğlu, Varis Dereli, Tuncay Karaahmet, Bayram Baksoy, Köksal Uludoğan ve Yıldırım Akyıldız seçildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet Aydın of---İstanbul.
Cevdet Aydın of---İstanbul. - 7 yıl Önce

Cok sevindim...İnşallah devami gelir BAŞKAN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24