Of Medya Derneği’nden Şoförler Odası’na ziyaret

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Of Şoförler Odası’nı ziyaret ederek Başken Er ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Of Medya Derneği’nden Şoförler Odası’na ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Başkan Yardımcısı Serkan Kul, Üyeler İzzet Keleş, Fahri Hacıcaferoğlu ve Şefik Üstündağ, Of Şoförler Odasını ziyaret ettiler.

 

Kısa bir süre önce yapılan kongrede göreve yeniden seçilen Başkan Şahmeran Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Çakıroğlu, Ali Fuat Kar ve Zekeriya Baltacı tarafından karşılanan Of Medya Derneği Üyeleri, Başkan Er ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladılar.

 

Ziyarette konuşan Başkan Yüksel Yaşar, dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının Of’a medya alanında kalite getirmek olduğunu belirten Yaşar; “Of’umuzun her alanda sesinin gür çıkması lazım. Bu da kaliteli ve sağlıklı bir basınla olur. İnşallah birlikte hareket ederek zorlukların üstesinden gelerek Of’umuza daha kaliteli bir basın yapısını yerleştireceğiz. Resmi ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek Of’umuza nasıl daha fazla katkı sunarız diye mücadele edeceğiz. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olabilmesi için dernek olarak mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Görevlerinin ilk döneminde basınla çok fazla bağ kuramadıklarını belirten Başkan Er; “İnşallah bu görev dönemimizde basınımızla daha yakın bir çalışma içerisinde olacağız. Çalışmalarımızı Şoför esnafımıza ve halkımıza duyurmanın gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretleri nedeniyle Of Medya Derneği Yöneticilerine teşekkür etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24