Of Medya Derneği’nden Saadet Partisine ziyaret

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Of Medya Derneği’nden Saadet Partisine ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Başkan Mahmut Celal Vahapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet ettiler.

 

Ziyarette Derneğin Kuruluş Amacı ve Faaliyetleri hakkında Başkan Vahapoğlu ve Parti yöneticilerine bilgiler veren Başkan Yaşar, “Of’un daha yaşanılabilir, daha kaliteli ve daha güzel bir şehir olması için sadece belediyenin ve sadece Kaymakamlığın çalışması yetmez. Sivil Toplum Kuruluşlarının da, siyasi partilerimizin de, gazetecilerin de, esnafımızın da çalışması gerekir. Bizler basın mensupları olarak görevimizi çok iyi yapmamız gerekiyor. Birlik olabilmek amacıyla Medya Derneğimizi kurduk. Her ne kadar istediğimiz seviyede olmasak da bu amaç uğrunda mücadele ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın da siyasi partilerimizin de bizlere destek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Vahapoğlu ise yaptığı açıklamada Of’un önemli sorunları olduğunu belirterek bunların gündeme getirilmesi gerektiğini ifade etti. Of’un önemli sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu belirten Başkan Vahapoğlu; “Of’ta aracınızı park edecek yer bulamıyorsunuz. Ciddi bir sorun. Ama belediyemiz bu soruna çözüm bulabilmiş değil. Yapılan çalışmalar ve harcamaların adil yapılmadığını görüyoruz. Bazı bölgelerde daha acil ihtiyaçlar varken bazı bölgelere gereğinden fazla lüks harcama yapılıyor. Seçimler olalı bir yıla yaklaştık. Seçim döneminde verilen vaatlerden hiçbiri yapılmış değil. Büyükşehir’in faydalı olmayacağını ifade etmiştik. Geldiğimiz noktada bunu gözlemleyebiliyoruz. Aldığımız kararla Meclis Üyelerimiz bundan sonra meclis çalışmaları hakkında halkımızı bilgilendirme çalışmalarına ağırlık verecekler. Bizler de düzenleyeceğimiz etkinlik ve çalışmalarla yapılan ve yapılmayan çalışmaları halkımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24