Of Medya Derneği’nden Kabahasanoğlu’na ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve Dernek Yöneticileri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Of Medya Derneği’nden Kabahasanoğlu’na ziyaret

Of Medya Derneği Yöneticileri, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İdris Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

 

Dernek Bakanı Yüksel Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş, Fahri Hacıcaferoğlu ve Şefik Üstündağ’ın katılığı ziyarette Kabahasanoğlu’na başarılar dileyen Başkan Yaşar; “İdris bey yaklaşık on yıldır Of İlçe Milli Eğitimin içinde bulunan birisi. Of’un eğitimini ve sorunlarını kendisinden iyi bilen kişidir. Alt kademelerde görev aldığını bir kurumda en üst yönetici olmak o kurum için büyük bir şanstır. İdris Hocam da Of İlçe Milli Eğitimi için bir şanstır. Sorunları bildiğini ve çözüm yollarını en kısa sürede üreteceğine inanıyoruz. Üç çocuğu eğitim gören bir baba olarak bizler de eğitimin içerisindeyiz. Bu toplumun özellikle de Of’umuzun eğitim alanında başarıya ihtiyacı var. Bu konuda medya olarak, birer veli olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Eğitim haberleri bu güne kadar hep önceliğimiz olmuştur. Bundan sonra daha da önceliğimiz olacaktır. İdris beye başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Müdür Kabahasanoğlu; “Of’umuz birçok alanda olduğu gibi medya alanında da illerle yarışır durumdadır. Çok sayıda basın mensubu arkadaşımız ve çok sayıda gazete ve web sitemiz var. Elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. Şube Müdürlüğü görevimize başladığımızda İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüz ve okullarımızla alakalı bir haberimiz çıktığında hemen onu kesip panomuza asardık. Faaliyetlerimizin basında yer alması bizleri mutlu ederdi. Ama zamanla haberlerimiz çoğalmaya başlayınca kesip panoya asmayı takip edemez olduk. Bugün hemen her gün bir yerlerde haberlerimiz çıkıyor. Ama bizim için önemli olan başarı haberlerimizle medyada yer almaktır. İnşallah başarımız daha yukarılara taşıyarak Of’umuzun adını eğitimdeki başarılarıyla duyurmak istiyoruz. Medya olarak bizlerin yanında olduğunu bilmek bizler için önemli. Olumsuz bir durum olduğunda da haber yapmadan önce mutlaka bizlerle irtibata geçmenizi istirham ediyorum. Belki habere gerek kalmadan soruna çözüm üreterek olumsuzlukları giderebiliriz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ MESAİ ARKADAŞIM YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLER SAĞLIK VE MUTLULUKLAR .

Yaşar Çakır
Yaşar Çakır - 10 yıl Önce

İdris Hocam Tebrik ediyorum.Hayırlı olsun.Allah utandırmasın.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24