Of Medya Derneği Temmuz ayı istişare toplantısını yaptı

Of Medya Derneği Başkan ve yönetimi Temmuz Ayı istişare toplantısında OFSÜT KAFE’de bir araya geldi.

Of Medya Derneği Temmuz ayı istişare toplantısını yaptı

Of’un en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Of Medya Derneği aylık istişare toplantılarına devam ediyor. Dernek yönetimi Temmuz ayı istişare toplantısında Ofsüt Kafe’de buluştu.

 

Başkan İzzet Keleş başkanlığında yapılan toplantıya başkan yardımcısı Fahri Facıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

 

Toplantıyı değerlendiren Başkan İzzet Keleş; “Yaz sıcakları nedeniyle toplantımızı dışarıda yapalım dedik. Hem sohbet edip hem de ülkemiz için şehrimiz için genel değerlendirmeler yapalım istedik. Seçim sonrası gündem durulmuş görünse de geleceğe dair siyasi beklentilerin artması, Doğu Akdeniz’deki gelişmeler, Türkiye’nin güvenlik politikalarının etkileri yaz sıcaklığının üzerine siyasi harareti artırıyor. Ülkemizin terörle mücadelesinde son zamanlarda yaşanan kayıplar hepimizi derinden üzmektedir. Allah güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun.  Milletçe birlik ve beraberlik içinde olmak çok önem arz ediyor. Bu noktada siyasilerimizin kullandıkları dile daha dikkat etmeleri gerekir. Bu ayki toplantımızda bizleri konukseverliği ile ziyadesiyle ağırlayan OFSÜT KAFE işletmesi sahibi Bahattin beye teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyoruz” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24