Of Medya Derneği Gençlik için harekete geçiyor

Of Medya Derneği Yönetimi Kasım Ayı toplantısında yaptığı istişare sonucu gençliğin kötü alışkanlıklardan ve özellikle de medya ve uyuşturucunun zararlarından korunabilmesi için çalışma başlatmaya karar verdi.

Of Medya Derneği Gençlik için harekete geçiyor

Of’ta 2013 yılında kurularak faaliyete başlayan Of Medya Derneği aylık olağan toplantılarını sürdürüyor.

 

Of’un Nabzı Gazetesi Ofisi’nde gerçekleştirilen ve Başkan Yüksel Yaşar başkanlığında yapılan toplantıya Başkan Yardımcıları Ömer Alkan, Ahmet Muratoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş, Serkan Kul ve Fahri Hacıcaferoğlu ile üyeler Hamit Küçükakyüz, İmdat Osmanoğlu, Murat Gözütok ve Of’un Nabzı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Muhsin Aksoy katıldı.

 

Of’un gündemin değerlendirildiği toplantıda medya ve gençlikte yaşanan sorunlar ele alındı. Of’a katkı sunmak amacıyla yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alış verişinin yapıldığı toplantıda Of’ta faaliyet gösteren etkin sivil toplum kuruluşları ile hareket edere medya ve gençlik konularında biz dizi faaliyet yapılmasına karar verildi.

 

Of’un daha kaliteli, daha yaşanılabilir, daha huzurlu, daha az sorunlu bir şehir olması için çaba harcadıklarını belirten Başkan Yaşar; “Of’ta yaklaşık 7 bin 5 yüz ilk, orta ve lise öğrencimiz var. Yaklaşık 5 yüz de üniversiteli gencimiz var. Of’umuzda maalesef gençlerimiz için hiçbir faaliyet yok. Sportif olsun, sanatsal olsun, fikirsel olsun hiçbir çalışma yok. Gençliğimizi çok daha iyi yetiştirmeliyiz. Özellikle sokaklarda karşılaştığımız olumsuzlukları ortadan kaldırabilmek için çaba harcamalıyız. Özellikle TV’lerdeki ahlak yozlaşması çocuklarımız kötü şekilde etkiliyor. Buna dur demeliyiz. Bu konuda konferans, tiyatro ve benzeri etkinlikler düzenleyebiliriz. Öncelikle Of’taki diğer STK’larımızla istişare etmeyi planlıyoruz. Bu nedenle önümüzdeki günlerde STK’larımızı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunmayı amaçlıyoruz. Bir çocuğumuza etki edebilirsek ne mutlu bize. İnşallah önümüzdeki kış mevsiminde bir dizi faaliyette bulunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yaşar, Of’un Nabzı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Muratoğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Muhsin Aksoy’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24