Of İmam Hatipliler İstanbul’da sahurda buluştular

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları İstanbul Derneğinin geleneksel sahur programı İstanbul Fatih’teki Of -Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde gerçekleştirildi.

Of İmam Hatipliler İstanbul’da sahurda buluştular

Of İmam Hatip Lisesi’nin İstanbul’da yaşayan mezun ve mensupları tarafından geçen yıl Ramazan Ayı’nda başlatılan Sahur Buluşmasının ikincisi AB Bakanı Egemen Bağış’ın katılımıyla yapıldı.


Derneğin İstanbul Temsilcisi Ali Ulusoy’un önderliğinde organize edilen sahur programına çok sayıda dernek üyesi ve siyasi davetli katıldı.

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın yanı sıra Saadet Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Davut Ocak, Türk Alman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Göktaş, İstanbul Müftü Yardımcısı Vahap Kapıcıoğlu, Zeytinburnu İlçe Vaazı Yakup Bıyıklıoğlu, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkan yardımcısı Nuri Tavukçu, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Fatih Eski Belediye Başkanı Eşref Albayrak, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, Araştırmacı-Eğitimci Yazar Haşim Albayrak, Gazeteci Abdullah Gözaydın ve çok sayıda Of İmam Hatip mezunu katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Türk Alman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M.Emin Göktaş Hoca; Müslümanların dünü, bugünü ve bulunduğu durum hakkında

konuşma yaptı. 

Derneğin İstanbul Temsilcisi Ali Ulusoy ile İstanbul Müftü Yardımcısı Vahap Kapıcıoğlu’nun kısa selamlama ve teşekkür konuşmalarının ardından Bakan Bağış konuştu.

 

Geçen yıl da bu programa katıldığını belirten Bakan Bağış,”Çok nezih bir toplulukla birlikte olmaktan dolayı haz duymuştum. Bu yılda aynı hazzı ve heyecanı yaşıyorum. Siz harbi Oflu ben de belgeli harfi Ofluyum” diye konuştu.

 

Türkiye ve Dünya gündemine dair açıklamalarda bulunan Bakan Bağış Başbakan Erdoğan’a olan sevgisini ve bağlılığını dile getirdi. 

Gece, katılımcıların birlikte yediği sahur yemeği ile sona erdi.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24