Of İmam Hatip Lisesi Mezunları 15.vuslatta buluştu

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği OFİMDER’in düzenlediği 15.vuslat gününde buluştular.

Of İmam Hatip Lisesi Mezunları 15.vuslatta buluştu

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Vuslat gününün 15.si yapıldı.

 

Of İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Of İmam Hatip Lisesi Mezunlarından YÖK Başkanı Vekili Ömer Demir, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Kastamonu İhsangazi Kaymakamı Ahmet Başer, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Vehap Kapıcıoğlu, KYK Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Haydar Bayrak, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, Of Müftüsü Recep Onat, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, okulun eski ve yeni öğretmenleri, idarecileri, mezunları ve mensupları katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okulun eski öğretmenleri ve mezunları yaptıkları konuşmalarla yaşadıkları anıları paylaştılar.

 

Of İmam Hatip Lisesi mezunu olmaktan gurur duyduğunu belirten Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, “Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Yoğun programlarımız arasında bu programa özel olarak yer ayırıp sizlerle birlikte olmak istedim. Bu okulun bir öğrencisi olmak beni her zaman mutlu etmiştir. Bugün burada bunun bir kez daha farkına vardım” diye konuştu.

 

Of Belediye Başkanı Murat Saral ise yaptığı konuşmada Of İmam Hatip Lisesi’nin çok önemli bir misyonu olduğunu belirterek “Eğer bugün Of direk bağlı diyorsak bu dini değerlerimizin sayesindedir. Hocalarımızın, alimlerimizin ve onların yetiştirdiği talebeleri sayesindedir. Of İmam Hatip Lisesi de bugüne kadar yetiştirmiş olduğu değerleri ile adını ülkeye duyurmuştur. Çok önemli değerlerimiz bugün burada aramızda. Yök Başkan vekilimiz var, Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüz var, Kaymakamımız var. İnşallah bu değerlerimizin sayısı daha da artacaktır. Bu değerlerimizi yetiştiren değerli hocalarımıza ve idarecilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Törende bu yıl mezun olan ve 4 yıllık fakülte kazanan 14 öğrenciye Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından para ödülü takdim edilirken, törenin sonunda davetlilere kavurma ve pilav ikram edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER NİCE YILLARA, SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

İMREN
İMREN - 11 yıl Önce

2 yılım geçti of imam hatip lisesinde bütün hocalarıma saygılar sevgiler ellerinden öpüyorum hepsinin

Mustafa KESKİN
Mustafa KESKİN - 11 yıl Önce

Öncelikle proğramın hazırlanmasında emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum.Proğrama katılan öğretmen,mezun,mensup tüm katılımcıları teprik ediyorum.Bundan sonraki proğramların daha geniş katılımlı olması için dernekteki telefon ve adreslerimizin güncellenmesi için yardımlarınızı bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24