Of Hayrat Gençlik Platformundan Oflu öğrenciler için hediye çeki

Of Hayrat Gençlik Platformu üyeleri ihtiyaçlı öğrenciler için Of esnafından toplamış oldukları yardım çeklerini Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na takdim ettiler.

Of Hayrat Gençlik Platformundan Oflu öğrenciler için hediye çeki

Of Hayrat Gençlik Platformu üyelerinden Özcan Çalık ve Emir Kağan Çakıroğlu Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette bir süre eğitim üzerine sohbet eden Of Hayrat Gençlik Platformu üyeleri, sosyal sorumluluk anlayışıyla ihtiyaçlı öğrenciler için Of esnafından toplamış oldukları yardım çeklerini Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na takdim ettiler.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaret nedeniyle memnuniyetini belirterek, “Böyle bir sosyal sorumluluk duygusuyla hareket edip ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ortaya koymuş olduğunuz davranış için sizleri tebrik ediyorum. Bizler burada veren el ile alan eli buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek sizin nezdinizde Of Hayrat Gençlik Platformuna gerekse Oflu esnafımıza teşekkür ediyorum. Rabbim yapılan yardımları makbul etsin. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Size de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24