Of halkının sevgisini kazanan Ömer Döngeloğlu vefat etti

Of’ta düzenlediği programlarla tüm Türkiye’nin olduğu gibi Ofluların da sevgini kazanan Ömer Döngeloğlu hoca koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

Of’ta düzenlenen çeştli programlara konuk olarak Oflularla buluşan ve Ofluların sevgini kazanan Ömer Döngeloğlu hoca koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

Özellikle Ramazan Aylarında düzenlediği programlarla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Ömer Dögeloğlu, Of’ta düzenlenen çok sayıda programa da konuk olmuştu. 

Konuk olduğu her programa Ofluların ilgisi yoğun olurken, Of’a geldiği her defasında bölgemizin önemli alimlerinden Aşıkkutlu Hocaefendi ve Çalekli Dursun Efendi gibi hocaların kabirlerini ziyaret etmişti.

Of’a karşı ayrı bir sevgisi olduğunu her defasında dile getiren Döngeloğlu, Of’ta düzenlediği programlardan özellikle ücret de almıyordu.

ÖMER DÖNGELOĞLU KİMDİR?
1968 yılında Tokat’ın Zile ilçesinde dünyaya gelen Ömer Döngeloğlu, İlkokulu Zile Altunyurt İlkokulu’nda, orta eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Orta derecede Arapça ve İngilizce bilen Döngeloğlu, 1986–1996 yılları arasında memleketi Tokat'ta İmam-Hatiplik yaptı. Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı. İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu.
Ömer Döngeloğlu evli ve beş çocuk babasıydı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 04:21

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Geride kalan yakınlarına ve sevenlerine başsağlıgı diliyorum.Allah  Peygamber Efendimize komşu eylesin.Amin
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Geride kalan yakınlarına ve sevenlerine başsağlıgı diliyorum.Allah Peygamber Efendimize komşu eylesin.Amin - 4 yıl Önce

Ömer Özçelik Of Vergi Dairesi

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24