Of Halk Eğitim’de İşkur Projesi sergisi

Of Halk Eğitim Merkezi ile İşkur tarafından yürütülen ortak projeler kapsamında açılan kurslar için yılsonu sergisi açıldı.

Of Halk Eğitim’de İşkur Projesi sergisi

Of Halk Eğitim Merkezi ile İşkur Trabzon İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen projeler kapsamında açılan kurslar için Of’ta yılsonu sergisi açıldı.

 

Of Halk Eğitim Merkezinde açılan serginin açılışına Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İşkur Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin, İşkur Sürmene İlçe Merkez Müdürü Zeynep Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, daire amirleri, esnaflar ve kursiyerler katıldı.

 

Keçeden üretilen telefon kılıflarına yoğun ilgi

Keçe Aksesuarları, Filografi Sanatı Yapımı ve Kabartma Resim dallarında açılan kursların yılsonu sergisinde el emeği ürünler davetlilerin beğenisine sunuldu.

 

Sergide keçe kumaşından yapılan telefon kılıfları dikkat çekerken Kaymakam Eyüp Fırat’ın da yoğun ilgi gösterdiği kılıfların radyasyonu insan vücuduna geçirmediği ifade edildi.

 

Sergi açılışında konuşan Kaymakam Fırat; “Hanım kardeşlerimizin aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla katıldıkları bu kurslarda öğrendikleri bilgilerle el emeği ve göz nurlarından yaptıkları bu eserler birbirinden güzel. Ufak dokunuşların büyük meyvelerini burada da gördük. Tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ufak dokunuşlarla kısa zamanda yeni projeleri hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Keçe üretiminin ilerletilmesi gerektiğini söyleyen Kaymakam Fırat; “Yapılan çalışmaları çok beğendim. Keçenin özellikle sağlık açısından da iyi olması dikkatimi çekti” dedi.

 

Potansiyeli değerlendiriyoruz

Halk Eğitim Müdürü Ahmet Dunay ise yaptığı açıklamada; “Kursiyerlerdeki potansiyeli hepimiz gördük. Bu potansiyelin geliştirilip, büyütülmesi için uğraşacağız. Halk Eğitim olarak biz elimizden geleni yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24