Of Halk Eğitim Merkezi Kütüphanesi yenilendi

Of Halk Eğitim Merkezinde bulunan ve yenilenerek hizmete sunulan kütüphanenin açılışını Kaymakam Çiçek, Başkan Sarıalioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş birlikte yaptılar.

Of Halk Eğitim Merkezi Kütüphanesi yenilendi

Of Halk Eğitim Merkezinde bulunan kütüphane yenilenerek öğrenci ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kütüphane için düzenlenen açılış töreninde kurdeleyi Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte kestiler.

Kütüphanenin yenilenmesi ile ilgili bilgiler veren Müdür Kabahasanoğlu; “Öğrencilerimiz ve halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak kütüphanemizi yeniledik. Bakanlığımızın ortaya koyduğu Z Kütüphanesi sistemiyle yenilediğimiz kütüphanemizin tüm masraflarını sayın Of Belediye başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kütüphanemiz öğrenci ve vatandaşlarımıza boş zamanlarını değerlendirme, zaman zaman ders çalışma imkanı sağlayacağına inanıyorum. Kütüphanemizin hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Gerçekten çok güzel, nezih bir ortam oluşmuş. Öğrencilerimize ve faydalanacak vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tabi kütüphanemizin kitap bakımından zenginleştirilmesi gerekiyor. Ben de kendi kütüphanemden önemli bir miktarda kitabımı bağışlıyorum. İmkanı olan herkesin de kütüphanenin zenginleştirlmesine katkı vermesi bekliyorum. Halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, üstün başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu ve emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Hayrettin Çiçek; “Çok güzel, hayırlı bir mekanın açılışını yapmış bulunuyoruz. Katkısı olanları, emeği geçenleri kutluyorum. Allah razı olsun. Öğrenci ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 3 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24