Of eğitiminde 2. döneme hazırlık toplantısı yapıldı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul ve kurum müdürleri toplantısıyla ikinci yarıyıl öncesinde son hazırlıklar gözden geçirildi.

Of eğitiminde 2. döneme hazırlık toplantısı yapıldı

2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı 4 Şubat 2019 Pazartesi günü başlıyor. Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul ve kurum müdürleri toplantısı ile 2.yarı öncesinde son hazırlıklar gözden geçirildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantı Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir’in katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantıda konuşan Müdür Kabahasanoğlu, “Çok şükür birinci yarıyılı kazasız, belasız, başarılı bir şekilde tamamladık.  Hepimizin malumu olduğu üzere ikinci dönem hem mazeret tayinleri hem de yeni atama yapılacağından bazı öğretmenlerimiz ayrıldı. Ayrılan öğretmenler nedeniyle boşalacak branşlar için tespitler yapılıp, bunların yerine görevlendirmeleri yapıp 2. döneme sorusuz başlayalım. “Beyaz Bayrak” almayan okullarımızdaki idareci arkadaşlarımız eksikliklerini en kısa sürede tamamlayıp başvurularını yapsınlar. İnanıyorum ki okul ve kurumlarımızda yapılan tamir ve tadilatlar sayesinde birçok okulumuz daha “Beyaz Bayrak” alacaktır. İkinci dönem hem üniversite sınavları hem de Liseye Geçiş Sınavları yapılacağından işi sıkı tutmaya devam edelim, gevşekliğe mahal bırakmayalım. Okullarımızda her türlü tedbiri alarak ikinci döneme sorunsuz başlayalım. Rabbim kazasız, belasız, huzurlu, başarılı bir dönem geçirmeyi hepimize nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24