Of EBS’den Kaymakam Fırat ve Başkan Terzioğlu’na ziyaret

Eğitim Bir Sen Of İlçe Yönetimi Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Of EBS’den Kaymakam Fırat ve Başkan Terzioğlu’na ziyaret

7 Ekim 2018 tarihinde yapılan seçimde Eğitim Bir Sen Of İlçe Başkanlığına seçilen Yaşar Osmanoğlu, Memur Sen İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı’yı makamlarında ziyaret eden Eğitim Bir Sen Of İlçe Yöneticileri kendilerini tanıtarak yapılacak çalışmalar ve faaliyetler hakkında kendilerine bilgiler verdiler.

 

Kendilerini kabul eden Kaymakam Fırat, Başkanlar Terzioğlu ve Yaşar ile Müdürler Sarı ve Kabahasanoğlu’na teşekkür eden Başkan Yaşar Osmanoğlu; “Of’ta güzel bir seçim dönemi geçirdik. Sendikamızın değerli üyeleri ilçe başkanlığı görevini bizlere layık gördüler. Görevimizi devralır almaz çalışmalarımıza başladık. Camiamızı ve üye arkadaşlarımızı en güzel şekilde temsil edebilmek için çaba harcıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri kabul eden Sayın Kaymakamımıza, Sayın Başkanlarımıza ve değerli müdürlerime çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Okullarımızı ve üyelerimize de teşekkürlerimizi ileteceğiz. Bizleri bu göreve layık gören üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24