Of Devlet Hastanesi’nden Cerrahi Sempozyumunda sunum

Karadeniz Cerrahi Derneği tarafından organize edilen “Karın ön duvarı fıtık cerrahisinde güncel yaklaşımlar” konulu sempozyumda sunum yapan Başhekim Uysal; “İlklerin ve yeniliklerin konuşulduğu marka bir Of Devlet Hastanesi için çalışıyoruz dedi.

Of Devlet Hastanesi’nden Cerrahi Sempozyumunda sunum

Karadeniz Cerrahi Derneği tarafından organize edilen “5.Ulusal Karadeniz Cerrahi Günleri Sempozyumu” Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapıldı.

Karadeniz bölgesindeki Devlet, Üniversite ve Özel Hastanelerde çalışan Genel Cerrahi Uzmanlarının bir araya geldiği Sempozyumda “Karın ön duvarı fıtık cerrahisinde güncel yaklaşımlar” konusu ele alındı.

Of Devlet Hastanesi de Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal ve hastanede daha önceden çalışmış olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altan Aydın tarafından hazırlanan “Aynı anda patlamış apantisit ve boğulmuş fıtık” sözel sunumuyla sempozyuma katılım sağladı.

Karadeniz Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Serdar Türkyılmaz sempozyum sonunda yaptığı konuşmada; “3 yıl önce kurulan derneğimiz bu toplantı ile 5. Ulusal toplantısını gerçekleştirdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. İlçe hastanesi olmasına rağmen hazırladığı sözel sunum ile sempozyumumuza katkı veren Of Devlet Hastanesi Genel Cerrahi ekibimizi ayrıca kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sürekli değişen ve gelişen tıp dünyasına adapte olmak zorunda olduklarını belirten Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal; “Of Devlet Hastanesi olarak bölgemizdeki vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti sunmanın yanında hekimler olarak da yeni literatür bilgileri ile kendimizi sürekli yenilemeli ve teknolojik gelişmelere de ayak uydurmalıyız. Bu bağlamda bu akademik toplantıların son derece faydalı ve bölgemize büyük bir hizmet olduğunu düşünüyorum” dedi.

Bu sempozyumdaki sunumları ile ilklerin ve yeniliklerin konuşulduğu Marka bir Of Devlet Hastanesi için bir adım daha attıklarını belirten Başhekim Uysal; “Bu toplantıların düzenlenmesini sağlayan Karadeniz Cerrahi Derneği’ne ve derneğin saygı değer başkanı Prof. Dr. Serdar Türkyılmaz hocamıza ve 5. Ulusal Karadeniz cerrahi günleri sempozyumuna çok güzel ev sahipliği yapan Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24