Of Devlet Hastanesi’nden 28 Şubat öğrencilerine iadei ziyaret

Of Devlet Hastanesi yönetimi; pandemi sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine mektup yazarak ziyaret eden 28 Şubat İlkokulu öğrencilerine iadei ziyarette bulundu.

Of Devlet Hastanesi’nden 28 Şubat öğrencilerine iadei ziyaret

Covid-19 Pandemi sürecinde özverili çalışmaları ve üstün gayretleri nedeniyle Of Devlet Hastanesi çalışanlarına mektup yazan Of 28 Şubat İlkokulu öğrencileri, 7 Nisan’da Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal’ı ziyaret ederek mektupları kendisine teslim etmişti.

Öğrencilerin bu özel hassasiyetlerine duyarsız kalmayan Başhekim Uysal; Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Burdurlu, Hemşire Yağmur Gözde Kırdemir ve ATT Fatma Erbaş ile birlikte 28 Şubat İlkokulu’nu ziyaret etti.

Okulun Müdür Yardımcıları Sezgin İshak ve Muhammet Beşel tarafından karşılanan Başhekim Uysal ve beraberindekiler, 4. sınıf öğrencilerini ziyaret ettiler.

Öğrencilerin yazdığı mektupları tek tek okuduklarını belirten Başhekim Uysal; “Öğrencilerimizin yazdığı bu güzel mektupları ayrıntılı okunarak olarak okuduk ve tek tek hepsine cevap mektubu yazdık. Geleceğimiz ve umudumuz olan siz değerli yavrularımız, sizler de iyi ki varsınız” ifadelerin kullandı.

Cevap mektuplarını öğrencilere takdim eden Başhekim Uysal’a Müdür Yardımcısı Sezgin İshak tarafından Covid-19 pandemisinde hastane personelinin gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Öğretmenler odasında öğretmeler ile bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Başhekim Uysal; “Okulumuzun yönetimine, siz değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı tutumlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Covid-19 pandemisi sürecinin inşallah sonuna geldiğimiz bu günlerde yüreği ile, emeği ile cansiperane görev yapan hastanemiz çalışanlarımızı onure eden bu mektuplar, ziyaretler ve uygun görülen plaket bizleri son derece duygulandırıp aynı zaman da moral ve motivasyonumuzu artırmıştır. Bizler de öğrencilerimize “Sizler de iyi ki varsınız” diyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu tür güzel uygulamaların kurumlar arasında büyük bir iletişim ve dostane diyaloglar sağladığını belirten Başhekim Uysal; “Bu ziyaretlerimizi farklı konular ve gündemler ile devam ettirme konusunda okul yönetimimiz ile karar aldık. İnşallah bu güzel uygulamaları sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24