Of Devlet Hastanesi’nde mesai dışı muayene

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Uysal, yaptığı açıklamada Dahiliye ve Diş Polikliniğinde mesai dışı poliklinik hizmeti uygulamasına başladıklarını söyledi.

Of Devlet Hastanesi’nde mesai dışı muayene

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal yaptığı açıklamada Şubat ayında başlayan mesai dışı poliklinik hizmeti uygulamasının Dahiliye ve Diş Polikliniğinde Mart ayında da devam ettiğini söyledi.

 

Dahiliye polikliniğinde hafta sonu 09.00 ile 13.00 saatleri arası, Diş polikliniğinde ise hafta içi her gün 17.00 ile 19.00 saatleri arasında  muayene yapılacağını ifade eden Başhekim Uysal,  Bu konuda vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

 

Bu uygulamanın mesai içinde vakit bulamayan ya da işini bırakamayan hastalar için çok önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Başhekim Uysal; “Aynı zamanda bu uygulama ile mesai içinde hastane yoğunluğunu da azaltarak Sağlık hizmeti sunucularına daha rahat çalışma imkanı sağlamış oluyoruz” dedi.

 

Sağlık Bakanlığının nitelikli Sağlık hizmeti sunmak ve hasta memnuniyetini arttırmaya yönelik bu uygulamasına tüm vatandaşları davet eden Başhekim Uysal; “Of Devlet Hastanesi olarak, Of, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Sürmene ve İyidere başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumuz OF
Rumuz OF - 8 yıl Önce

Geç kalınmış bir uygulama, cihazlarda demöde olmadan bir işe yaramiş olur.İNŞAELLAH devam eder.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24