Of Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır

Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile toplanan Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde durum değerlendirmesi yaparak 10 Ağustos’ta yapılacak seçime hazır olduğunu gösterdi.

Of Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını verdi. İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu başkanlığında toplanan ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, durum değerlendirmesi yaptı.

 

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu; “Ak Parti olarak bugüne kadar girmiş olduğumuz tüm seçimlerden zaferle çıktık. İnşallah 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden de zaferle çıkarak halkımız tarafından ilk Cumhurbaşkanımızı seçmiş olacağız. Gönlümüzden Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması geçmektedir. Sayın Genel Başkanımız bu makamı en çok hak eden kişidir. Ancak partimizin adayı kim olursa olsun aynı aşk ve şevkle çalışacağız. İlçemizde rekor bir oy alarak Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu veren ilçe olmayı hedefliyoruz. Bunun için ana kadememiz başta olmak üzere, kadın ve gençlik kollarımız ile tüm teşkilatımız, seçime hazırdır” ifadelerini kullandı.

 

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun Teşkilat Başkanlığına gelmesi nedeniyle sorumluluklarının daha da arttığını belirten Terzioğlu; “Of Teşkilatımız, teşkilat çalışmalarına her zaman gerekli önemi vermiştir. Ama bu kez Oflu bir hemşerimizin Teşkilat Başkanı olması ile sorumluluğumuz daha da artmıştır. Bu gün burada ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatımızla tam kadro olarak bir aradayız. Seçimlerin ardından kısa bir dinlenme süresi geçirdik. Bugünden itibaren Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarına tüm hızımızla başlıyoruz” diye konuştu.

 

Toplantının ardından birlikte yemek yiyen Teşkilat üyeleri, toplu halde basın mensuplarına poz verdiler. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
baştürk
baştürk - 10 yıl Önce

şu memlekette olan hiç bir şey bu kardeşlerimin iştahını ve neşesini kaçırmaya yetmiyor.nazar değmesin.

MURAT
MURAT - 10 yıl Önce

Ülkemizin Cumhurbaşkanı Rabia meydanında katliam yapan Sisi'yi Cumhurbaşkanı seçildiği için arıyor, biz hala ''rabia'' selamıyla kendimizi kandırmaya devam ediyoruz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Uyan ey gözlerim gafletten uyan...

sefa
sefa - 10 yıl Önce

evet ne bayrak inmiş ne konsolosluk işgal edilmiş ,Allah neşelerini bozmasın.

Bir
Bir "Garip Gureba".. - 10 yıl Önce

AKP of teşkilatı sizin cumhurbaşkanı adayınız bu ülkede artık en son aday olabilecek birisidir.Sizlerin bu ülkede yaşadığından emin değilim doğrusu.Bu bilakaydüşşart teslimiyetin anlamı ne ola ki ???

ofluu
ofluu - 10 yıl Önce

2023 senesine kadar bu PROVOKASYONLER devam eder çünkü dünya 2023 yılından cok korkuyor siz önce 2023 yılında TÜRKİYE'DE neler olacağini araştirin ondan sonra yorum YAZİN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24