Of Belediyesi'nde görev dağılımı yapıldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Büyükşehir statüsüne geçen Of Belediyesi'nde oluşturulan yeni müdürlüklere atamalar yapıldı.

Of Belediyesi'nde görev dağılımı yapıldı

30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile birlikte Büyükşehir Statüsüne kavuşan Of’ta kurulan yeni birimlerin ardından görev dağılımları yapıldı.

 

Trabzon’un Büyükşehir olması nedeniyle Of’un 7 Belde Belediyesi kapanarak memur ve işçi kadroları ile birlikte tüm mal varlık, borç-alacak, iş makinesi, araç ve ekipmanları Of Belediyesi’ne dahil olmuştu.

 

Seçimlerin ardından yaptığı ilk meclis toplantısı ile Meclis Üyeliklerinin görev dağılımını ve komisyonları oluşturan Of Belediyesi, 10 Nisan 2014 tarihinde yayınlanan Yeni Norm Kadro Yönetmeliği çerçevesinde Mayıs ayı Meclis Toplantısında da yeni birimleri oluşturarak birimlere atanacak müdürleri belirledi.

 

Yeni oluşturulan birimlerden;

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne Uğurlu Belediyesi Eski Yazı İşleri Müdürü Ali Murat,

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne Bölümlü Belediyesi Eski Yazı İşleri Müdürü Salim Özkan,

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Cumapazarı Belediyesi Eski Mali Hizmetler Müdürü Dursun Ali Kuşdil,

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Uğurlu Belediyesi Eski Mali Hizmetler Müdürü Kenan Akçebe,

Temizlik İşleri Müdürlüğüne vekaleten Veteriner Hekim Celal Kalyoncuoğlu,

Zabıta Müdürlüğüne vekaleten Zabıta Amiri Vekili İsmail Hakkı Sarıalioğlu atandı.

 

Vekaletle yürütülen Mali Hizmetler Müdürlüğüne ise Kıyıcık Belediyesi Eski Mali Hizmetler Müdürü Bayram Türk atandı.

 

Of Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü görevini Osman Çakmak yürütürken Fen İşleri Müdürlüğünü ise aynı zamanda Başkan Yardımcısı da olan Yılmaz Yanık vekaleten yürütüyor.

 

Nisan Ayı Meclis Toplantısının ardından da Meclis Üyesi Halil Alireisoğlu, Başkan Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Meclis Üyeliği kontenjanından Belediye Başkan Yardımcılığına atanmıştı.

 

Büyükşehir Statüsüyle birlikte İtfaiye Teşkilatı da tüm personeli, ekip ve donanımlarıyla birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU
OFLU - 10 yıl Önce

NE OLUYOR KÖPRÜ İSİMLERİYLE NEİŞİ VAR BELEDİYENİN SÖZ VERDİGİNİZ PROJELERE BAŞLAYIN AYIPDIR İKİNCİ MECLİS TOPLANDISINDA BAŞKA KONU BULAMADINIZ MI YAZIK SİZE NE AKIL FUKARASI ADAMLARSINIZ SİZDEN OLMAYANLARI ÖTELEŞDİRMEYE DEVAM MI EDECEKSİNİZ YOKSA OFDA YAŞAYAN HERKESE HİZMETMİ EDECEKSİNİZ SİZİN YAPDIGINIZ AYIP VE TERBİYESİZLİKDİR

OFLU
OFLU - 10 yıl Önce

bakıyorumda 40 yaş altı hiç bir personel yok. bulundukarı belediyelerde emekliliği dolmuş insanlar şimdi of belediyesine koltuk peşindeler.artık birilerinin bunlara yeter evinize oturun deme vakti torunlarınızı sevme vaktinin geldiğini söylemesi lazım.

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

OF BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA GÖREVE BAŞLAYAN DEĞERLİ MESAİ ARKADAŞLARIMIN HEPSİNE YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLER ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24