Of Belediyesi Kaplan ailesinin yol sorununu çözdü

Of’un Yazlık Mahallesi’nde ikamet eden ve sağanak yağışlar sonucu yıkılan köprü yüzünden evlerine ulaşamayan Kaplan ailesinin sorunu Of Belediyesi tarafından çözüldü.

Of Belediyesi Kaplan ailesinin yol sorununu çözdü

Of’un Yazlık Mahallesi Melet Mevkiinde ikamet eden Kaplan Ailesinin ulaşım sorununa Of Belediyesinden çözüm geldi.

 

Sekiz yıl önce yağan aşırı yağışlar sonucu evlerine ulaşımı sağladıkları köprünün yıkılmasıyla evlerine ulaşım sağlayamayan Kaplan ailesi, Özel İdare tarafından yapılan geçici menfez köprü ile sorununa geçici de olsa çözüm bulmuştu.

 

Ancak bölgemizde devam eden yağışlar sonucu menfez köprü de yıkılınca evlerine yeniden ulaşımı kesilen aile yeniden ulaşım sorunu yaşamaya başladı.

 

Olayın Of Havadis’te haber olmasının ardından harekete geçen yetkililer, soruna çözüm üretmek için seferber oldu. Bölgede incelemelerde bulunan DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorunun kendi sorumluluk alanları içinde olmayıp, sorunun Of Belediyesi tarafından çözülmesi gerektiğini bildirdiler.

 

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda sağanak yağışlar sonucu dağılan kutu menfezler yeniden köprü şeklinde yerleştirilerek Kaplan ailesinin evlerine ulaşımı sağlanmış oldu.

 

Köprünün yıkılmasının ardından babaları tarafından yapılan tahta geçitle okula giden Kaplan ailesinin minik fertleri Nisa ile Erva, okula güvenle gidecek olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür eden Muhammet Hasan Kaplan; “Başkanımıza teşekkür ediyorum. İmkanları ölçüsünde ulaşım sorunumuzu geçici de olsa çözdüler. İnşallah tekrar yıkılmaz ama aşırı yağışlara maalesef dayanamıyor ve yıkılıyor. Bu mevkiye bir köprü yapılmadan bu sorun çözülmez” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24