Of AYİHO Okul Aile Birliği üyeleri Öğretmenlerle buluştu

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimi, TEOG’daki başarıları nedeniyle okulun öğretmenlerini kutladı ve başarıyı Yeşilyurt Ailesine hediye etti.

Of AYİHO Okul Aile Birliği üyeleri Öğretmenlerle buluştu

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Cengiz Bulut ve Aile Birliği Üyeleri, TEOG sınavındaki başarıları nedeniyle okul idarecileri ve öğretmenlerini kutladılar.

 

Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş sınavı olan TEOG’da okulun 8.sınıf öğrencilerinden Hüdanür Cevahiroğlu 120 sorudan 118 tane doğru yaparak Of birincisi olurken Şeyma Erbaş ise 117 doğru yaparak ikinciliği paylaşmıştı.

 

Öğrencilerin elde ettiği başarıda en büyük payın sahibi olan Okul İdarecileri ve Öğretmenlerini kutlayan Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Bulut ve Üyeleri, öğle paydosunda öğretmenlerle bir araya geldiler.

 

Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu ile Okul İdarecileri ve Öğretmenlerine teşekkür eden Başkan Bulut; “Of’umuzun okulumuzdan beklentileri yüksek. Okulumuzun adını taşıdığı hayırsever ailemizin Of’umuza, Of’un eğitimine ve Okulumuza yaptığı katkı ve destekler ortada. Bu desteklerin bir karşılığı olarak bu güzel başarıyı Yeşilyurt ailemize hediye etmek istiyoruz. Okulumuz sadece eğitim başarısıyla değil, milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek için verdiği mücadele ile de Of’umuza örnek olacağına inanıyorum. Bu güzel başarıların alınmasında emekleri olan öğretmenlerimizi, ailelerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu da yaptığı açıklamada; “Okul Aile Birliği başkanımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sürekli yanımızdalar. Yeşilyurt ailemize çok teşekkür ediyorum. Bizlere eğitim için güzel bir fırsat, güzel bir ortam sundular. Bizler de bu imkanlarla eğitime başarıya ulaşıyoruz. Başarıda emeği geçen idareci arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24