Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden çevre duyarlılığı

Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, Çevre Projesi kapsamında kamuoyunu aydınlatmak için hazırladıkları el ilanları ve broşürlerle Of sokaklarında vatandaşları bilgilendirdiler.

Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden çevre duyarlılığı

Taşhanpazarı’nda eğitim veren ve geçen yıl eğitime başlayan Of Anadolu Öğretmen Lisesi’nin öğrencileri, Çevre Projesi kapsamında kamuoyunu aydınlatmak için el ilanları ve broşürler hazırlayarak vatandaşları bilgilendirdiler.

 

Hem içimiz ısınsın, Hem cebimiz ısınsın

Yıllık enerji tüketiminin % 30’unun güneş enerjisi ile geri kazanılabileceğini belirten öğrenciler, “Hem İçimiz ısınsın, Hem cebimiz ısınsın” sloganı ile kısa ve özlü sözlerle broşür hazırlayan öğrenciler, dönüştürülebilir enerji kaynakları ve kullanım yöntemleri konusunda vatandaşları bilgilendirdiler.

 

1 litre atık yağ 1 milyon litre suyu kirletir

Öğrenciler ayrıca atık yağların toplanılarak geri dönüşümle bio yakıt olarak kullanılmasının önemine vurgu yaparak “1 Litre Atık Yağ 1 Milyon Litre Suyu Kirletir” sloganı ile hazırladıkları tanıtım broşürü ile zorunlu olan atık yağ toplama işleminin bilinerek yaygınlaşmasının önemine vurgu yaptı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24