Of Anadolu Lisesinin Bilgi Şampiyonu 10/B Sınıfı

Of Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ve şube şampiyonlarının yarıştığı bilgi yarışmasında 10/B sınıfı okulun bilgi şampiyonu oldu.

Of Anadolu Lisesinin Bilgi Şampiyonu 10/B Sınıfı

Of Anadolu Lisesi, öğrencilerine akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de geleceğe hazırlıyor.

 

Okulda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bilgi-Kültür yarışmalarında şube şampiyonları belirlenmişti. Kıyasıya yarışmalarını sonucunda 9/A, 10/B, 11/B ve 12/A sınıfları şubelerin şampiyonları olmuştu.

 

Şube şampiyonları bu kez okul şampiyonluğu için yarıştı. Okul bahçesinde yapılan ve büyük çekişmeye sahne olan yarışmanın sonucunda 10/B sınıfı 20 sorudan 16 soruya doğru cevap vererek okul birincisi oldu. Yarışmada 12/B sınıfı ikinci, 9/A sınıfı ise üçüncü oldu.

 

Şampiyon öğrencileri kutlayan Okul Müdürü Vehap Kurt; “Okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz Bilgi-Kültür Yarışmalarında bir heyecan, bir kaynaşma, bilgileri yenileme ve tatlı bir rekabet yaşansın istedik. Yarışmalar sonunda bunun sağlandığını da gördük. Başta okulumuzun Bilgi-Kültür yarışmasının birincisi olan 10/B sınıfımızı kutluyorum. Yarışmalarda gerek soruların hazırlanmasında, gerekse yarışmanın yapılmasında özveriyle çalışan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu geleneğimizi inşallah gelecek yıllarda da devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

Bilgi Yarışması Şampiyonu olan 10/B sınıfının ödülleri karne töreninde takdim edilecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24