Of Anadolu Gençlikten Kur'an Ziyafeti

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin tarafından düzenlenen Kur'an Ziyafeti Programında İranlı Hafız Mehdi Seyyafzade'nin okuduğu Kur’an-ı Kerim davetlileri mest etti.

Of Anadolu Gençlikten Kur'an Ziyafeti

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin düzenlemiş olduğu Kur'an Ziyafeti Programı, Of AGD Yurt Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Kur'an ziyafeti programının özel konuğu Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi İranlı Hafız Mehdi Seyyafzade olurken, programa Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, AGD Trabzon Şube Başkanı Abdurrahman Şimşek, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Of İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül, Of İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu, Öğretmenler, İmam Hatipler, büro amirleri, dernek ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program Trabzon İskender Paşa Camii İmamı Yılmaz Üçüncü'nün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Of AGD Şube Başkanı Hasan İnan'nın açılış konuşması ile devam eden program, İranlı Hafız Mehdi Seyyafzade'nin saatlik Kur'an ziyafeti ile sonlandırıldı.

 

Okuyuşu ve sesinin güzelliği ile programa katılanların kalbini Kur'an sesi ile hoşnut eden İranlı Hafız Mehdi Seyyafzade kendisine gösterilen ilgiden dolayı AGD Of Teşkilatına ve bütün katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber-Foto: Fahri Hacıcaferoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24