Muhtarlar demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur

19 Ekim Muhtarlar Günü Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Muhtarlar demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.  Düzenlenen törende Atatürk Anıtına Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Süleyman Kurumahmut tarafından çelenk sunuldu.

 

Muhtarlar demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur

Programda konuşan Dernek Başkan yardımcısı Coşkun Ayyıldız; “Bu yıl Muhtarlar Gününün 3. yılını kutluyoruz. Bu günün Muhtarlar Günü ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Gazi Meclisimize, İçişleri Bakanlığımıza ve genelgenin yayınlanmasında emeği geçen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Nasıl siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıysa, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Muhtar da demokrasinin temel taşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu müessesede görev yapmış arkadaşlarımızı sevgiyle anıyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Törenin ardından muhtarlar Kaymakam Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

Törene; Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan, Daire Amirleri, Banka Müdürleri sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24