Muhtar Türk’ten Kıyıcıklı gençlere basket sahası

Kıyıcık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Avni Türk, Kıyıcıklı gençlerin boş zamanlı daha iyi değerlendirebilmeleri için basketbol sahası yaptı.

Muhtar Türk’ten Kıyıcıklı gençlere basket sahası

“Gelecek Seçimlere değil, Gelecek Nesillere” sloganıyla girdiği seçimlerde muhtarlığa seçilen Kıyıcık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Avni Türk, gençlere verdiği spor alanı sözünü yerine getirdi.

Kıyıcık Mahallesi’nde bulunan boş bir alanı basketbol sahasına çeviren Muhtar Türk, hayırseverlerin katkıları ile temin ettiği basketbol potalarını alana yerleştirerek sahanın çevresini de çitlerle çevirerek güzel bir saha oluşturdu.

Mahallenin gençleriyle bir araya gelerek basketbol maçı oynayan Muhtar Türk; “Gelecek Seçimlere değil, Gelecek Nesillere” diyerek girmiş olduğumuz hizmet yolunda gençlerimizi daha sağlıklı ve boş zamanlarını spor yaparak değerlendirip hayata hazırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Günümüzde spor yapmayan toplumlar antibiyotik haplarla hayatını idame ettirmek zorunda kalıyor. Spor yaparak vücudumuzun hem sağlıklı kalmasını hem de yıllık bütçemizden yaklaşık olarak 20 bin lira harcadığımız antibiyotik haplardan kurtularak ekonomimize de katkı sağlayabiliriz. Genç kardeşlerim spor yaparak hem eğlenecek, hem sağlıklarını koruyacak hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 16:35

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan Kutlu
Kenan Kutlu - 4 yıl Önce

Namaz kılarken sosyal mesafe, ama onun dışındaki alanlarda normal mesafe. Bu kadr da yalan olmaz. Milleti camiden soğutmak için ellerinden geleni yapıyolar

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24